Descriere

colorful.hr este o platformă dedicată de HCM (Human Capital Management) dezvoltată de compania Romanian Software. colorful.hr digitalizează mediul de business românesc de peste 21 de ani, fiind unul dintre liderii  de piață și un partener strategic pentru orice client.

Peste 750 de businessuri din toată țara folosesc cu încredere soluțiile digitale colorful.hr. Complementar, se oferă servicii de externalizare a salarizării și administrării de personal, recrutare și leasing de personal, consultanță legislativă în dreptul muncii și asistență fiscală.

colorful.hr oferă departamentelor de HR instrumentele necesare pentru a înregistra performanțe și a-și susține obiectivele de creștere.

Aplicațiile companiei Romanian Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Romanian Software

Aplicații software dedicate resurselor umane cu 50% mai ieftine + 3 luni gratuite de licențiere în cloud

Romanian Software, lider al pieţei de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunță începerea campaniei de Black Friday pe 14 noiembrie cu reduceri de 50% pentru implementarea ultimelor noutăți din aplicație și nu numai.

Citește tot

Administrarea personalului și managementul documentelor sunt cele mai căutate soluții digitale de HR în 2022

Romanian Software, unul dintre liderii pieţei de software în domeniul resurselor umane, anunță rezultatele studiului „New HR: cum digitalizează companiile din România procesele de HR?”.

Citește tot

Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

 Romanian Software, unul dintre liderii pieței din România în dezvoltarea și implementarea de soluții software în domeniul resurselor umane, vine în sprijinul mediului de business, zguduit de pandemia de coronavirus.

Citește tot

„Colorful.hr Annual Meetup”, seminarii ce vor aborda cele mai importante subiecte cu impact în salarizare și modificările legislative recente, ajunge în 6 orașe din România

Colorful.hr și BusinessMark lansează „Colorful.hr Annual Meetup”, eveniment ce va avea loc în principalele orașe ale României și în cadrul căruia se va discuta despre cele mai importante subiecte cu impact în salarizare.

Citește tot

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de management al resurselor umane:

Citește tot

Tendinte in industria HR in 2020: Cum se va transforma departamentul de resurse umane

Noile tehnologii schimba accelerat lumea in care traim si redefinesc modul in care firmele si angajatii isi desfasoara activitatea. Pentru a tine pasul cu evolutia acestora este bine sa avem in vedere modul in care solutiile software pentru HR eficientizeaza fluxul de lucru din companii. Sa vedem mai departe care sunt tendintele pentru 2020:

Citește tot