Romania Testing Conference

26 May 2023

Lucrurile din jurul nostru se schimbă într-un ritm mai rapid decât oricând. Indiferent de unde ne uităm, lucrurile evoluează, se mișcă, se schimbă. Tehnologia nu face excepție, mai degrabă a fost întotdeauna pe linia întâi a schimbării.

Romania Testing Conference

Schimbarea este unul dintre lucrurile uimitoare care i-a pus pe oameni acolo unde suntem astăzi. Unde am fi fără acest impuls natural al schimbării? Acea curiozitate mereu prezentă.

În același timp, schimbarea este dificilă, înfricoșătoare și inconfortabilă. Înseamnă pierdere, chiar și atunci când ceea ce pierdem este, în cele din urmă, înlocuit cu ceva mai bun. A necesitat ieșirea din zona noastră de confort, un sentiment de nesiguranță și părăsirea cunoscutului și confortabil. Schimbarea este perturbatoare. Dar este și ceea ce ne face să creștem.

Dar, în cele din urmă, suntem cheia pentru a permite schimbarea.

În 2023, dorim să auzim povești de comunicare îmbunătățită și de eliminare a golurilor. Tehnologia folosită pentru a valorifica puterea agilității. Despre îmbunătățirea procesului, eliminarea impedimentelor și obiectivele comune. Despre schimbarea atitudinilor, a modurilor de lucru și a minții. Vrem să auzim povești despre eșec sau victorie, să ne opunem schimbării sau să o susținem. Ce ai schimbat. Ce ai învățat din el.

Află mai multe detalii despre eveniment și despre înscriere: https://romaniatesting.ro/ 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Lucrezi cu volume mari de comenzi? Iată 6 aplicații software utile pentru a eficientiza activitatea

Gestionarea unui volum mare de comenzi poate fi un proces complex și solicitant pentru orice companie. De la urmărirea inventarului, gestionarea comenzilor și optimizarea livrărilor, până la asigurarea unei comunicări eficiente cu...

Citește articolul
Softlead

Studiu Bitdefender: inteligența artificială reprezintă cea mai mare îngrijorare pentru specialiștii în securitate IT

Peste jumătate (57%) dintre specialiștii în securitate IT susțin că s-au confruntat cu o breșă de securitate sau o scurgere de date pe parcursul ultimelor 12 luni, ceea ce indică o creștere cu 6% comparativ cu 2023, arată un studiu...

Citește articolul