Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

12 ianuarie 2015

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple. 

Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple

"Gluru va face pentru datele tale personale si de business ceea ce Google Now încearcă să facă în domeniul datelor web - acces instantaneu la informațiile de care ai nevoie", spune Tim Porter, CEO al Gluru.

Gluru este o suită de aplicații construite pe o platformă complexă, ce stochează cele mai importante acțiuni și modul individual de lucru al utilizatorului, folosind date preluate din activitatea zilnică a acestuia.

Mai mult, compania britanică organizează și livrează exact acele fișiere de care utilizatorul are nevoie la un moment dat. GECAD Group a condus runda de investiții de tip seed, care a asigurat companiei Gluru 1,5 milioane de dolari, înainte de lansarea pe piață a primei aplicații. La această rundă de investiții, au participat și business angels precum fostul CTO al Shazam, Chee Wong, care s-a alaturat Consiliului Director al companiei de tip start-up. 

Prin funcțiile de explorare moderne, Gluru ajută utilizatorul să economisească până la o săptămână întreagă dintr-un an.

"Am încredere că echipa din spatele Gluru, un mix rar de inovație și experiență dovedită în industria tehnologică internațională, va crea un segment nou de piață, complet revoluționar. Prin această platformă, Gluru va transforma modul in care interacționăm cu datele si beneficiem de ele", spune Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group. 

Fondurile atrase ca investiție vor fi utilizate pentru a accelera creșterea Gluru prin extinderea echipei, accelerarea dezvoltării de produs și a parteneriatelor cu alte platforme, precum și pentru a extinde infrastructura operațională a companiei, echipele de vânzări, marketing și comunicare. 

Pentru a testa Gluru Assitant sau pentru a vă înregistra ca dezvoltator, vizitați www.gluru.co.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward