Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

12 ianuarie 2015

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple. 

Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple

"Gluru va face pentru datele tale personale si de business ceea ce Google Now încearcă să facă în domeniul datelor web - acces instantaneu la informațiile de care ai nevoie", spune Tim Porter, CEO al Gluru.

Gluru este o suită de aplicații construite pe o platformă complexă, ce stochează cele mai importante acțiuni și modul individual de lucru al utilizatorului, folosind date preluate din activitatea zilnică a acestuia.

Mai mult, compania britanică organizează și livrează exact acele fișiere de care utilizatorul are nevoie la un moment dat. GECAD Group a condus runda de investiții de tip seed, care a asigurat companiei Gluru 1,5 milioane de dolari, înainte de lansarea pe piață a primei aplicații. La această rundă de investiții, au participat și business angels precum fostul CTO al Shazam, Chee Wong, care s-a alaturat Consiliului Director al companiei de tip start-up. 

Prin funcțiile de explorare moderne, Gluru ajută utilizatorul să economisească până la o săptămână întreagă dintr-un an.

"Am încredere că echipa din spatele Gluru, un mix rar de inovație și experiență dovedită în industria tehnologică internațională, va crea un segment nou de piață, complet revoluționar. Prin această platformă, Gluru va transforma modul in care interacționăm cu datele si beneficiem de ele", spune Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group. 

Fondurile atrase ca investiție vor fi utilizate pentru a accelera creșterea Gluru prin extinderea echipei, accelerarea dezvoltării de produs și a parteneriatelor cu alte platforme, precum și pentru a extinde infrastructura operațională a companiei, echipele de vânzări, marketing și comunicare. 

Pentru a testa Gluru Assitant sau pentru a vă înregistra ca dezvoltator, vizitați www.gluru.co.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward