Noile activități digitalizate. De ce 2019 este din nou cel mai bun an din istoria Beck et al.?!

20 februarie 2020

Deoarece este prima parte a anului 2020, considerăm potrivit să vă prezentăm acțiunile relevante pe care le-am realizat anul trecut. Suntem bucuroși că acestea au generat, la fel ca în 2018, cifre de top în istoria Beck et al. România.

Noile activități digitalizate. De ce 2019 este din nou cel mai bun an din istoria Beck et al.?!
Nevoile clienților noi și industriile din care fac parte

Cerințele clienților noi au apărut ca urmare a confruntării lor cu următoarele provocări: gestionarea dificilă a documentelor, a datelor și a informațiilor care cresc o dată cu acumularea de experiență și dezvoltarea fiecărei afaceri. Astfel, nevoile specifice ale clienților noi au fost:

 • achiziții realizate într-un mod structurat și eficient,
 • accesibilitate asupra documentelor într-o locație unică și legături directe între documente,
 • actualizarea datelor și a informațiilor în mod simplu și flexibil,
 • trimiterea și gestionarea corectă a rapoartelor cu cheltuielile de călătorie, în orice moment.

Am înțeles aceste provocări și nevoi, cărora le-am răspuns cu soluții specifice și eficiente, prin întâlniri punctuale cu fiecare client, la care am oferit consultanță pentru eficientizarea activităților curente. Pe baza acestora, am creat analiza modului de lucru, am propus și am agreat împreună activitățile specifice care să se desfășoare în mediul digital.

Prin parteneriatele pe care le-am încheiat, și cu echipa specializată de consultanți și manageri IT, am continuat implementarea și dezvoltarea în mod personalizat platformele pentru digitalizarea afacerilorDocuWare pentru managementul documentelor și JobRouter pentru optimizarea proceselor.

Fiecare proiect nou a venit cu o serie de particularități, ceea ce a însemnat noi tipuri de provocări și oportunități de eficientizare. În 2019 am început colaborarea cu clienți din următoarele industrii:

 • alimentară, arhitectură, agricultură, petrolieră, industria serviciilor financiare.

Ceea ce am observat, în special la clienții care au mai multe sedii, este înțelegerea și extinderea oportunităților de digitalizare în companie, în special pentru o mai bună organizare și acces rapid la informații, cerințele acestora fiind tot mai numeroase și complexe pe parcursul colaborării noastre. Aceste cerințe se referă la integrarea cu aplicații 3rd party și la semnarea electronică a documentelor.

Pentru a înțelege și mai bine modul nostru de lucru și a afla ce înseamnă un proiect dezvoltat de către echipa noastră, vă invităm să citiți studiile de caz, disponibile pe site-ul nostru. Dezvoltarea site-ului actual a avut loc anul trecut și a presupus alinierea cu imaginea nouă, propusă de grupul Beck et al. Germania, din care facem parte, și adaptarea conținutului la activitatea noastră specifică, din România. Am început anul trecut două studii de caz, pe care le vom publica anul acesta.

Oportunitățile de dezvoltare și interacțiune

În contextul actual de business, care presupune dezvoltarea continuă a noilor tehnologii, nevoia de cunoaștere și înțelegerea tendințelor din domeniu, am participat la o serie de evenimente și cursuri:

 • DocuWorld 2019 din Palma de Mallorca, unde am aflat noutățile cu privire la platforma DocuWare.
 • Conferința organizată de către JobRouter, JR Partner event 2019.
 • O serie de evenimente anuale ale partenerilor: AHK ClujGoTech WorldGala Națională Bizz ClubGala ZFZF Digital Summit 19Real Estate Forum 2019,
 • Training-uri atât tehnice, cât și non-tehnice, privind tehnologiile Microsoft și Cloud computing sau partea de dezvoltare personală și profesională la conferința TheWoman și BrandMinds,
 • Anul 2019 a fost unul de referință pentru istoria grupului Beck et al., când s-au împlinit 30 de ani de la înființarea companiei. Cu această ocazie team-building-ul a avut loc în Germania, unde ne-am întâlnit cu echipele din fiecare locație: München, Elveția și Brazilia.

Îi apreciem și felicităm pe colegii noștri care s-au alăturat misiunii organizațiilor: Swimathon și WalkingMonth. Pe de altă parte, ne bucurăm pentru sponsorizările destinate cauzelor MagicCamp și aportului adus Clubului sporturilor Montane Rupicapra.

Creșterea pe toate planurile

Pentru o imagine asupra nivelului de creștere a cifrelor, procentual:

 • cifra de afaceri generală (la nivel de companie) a crescut cu 40%, iar pe plan local am înregistrat o creștere de 45%.
 • numărul membrilor echipei a crescut cu 15% datorită complexității proiectelor și cerințelor noi care apar pe parcursul derulării proiectelor.

Pentru detalii despre activitatea noastră anterioară, interesele și ce va urma, vă invităm să ne urmăriți pe conturile active de social media:

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

DocuWare este o soluţie de ultimă generaţie pentru managementul documentelor electronice. Acesta poate procesa automat orice tip de document (documente financiar-contabile, documente administrative, prezentări, contracte) indiferent de sursă, pr...

Citește tot arrow_forward

JobRouter este o platformă care răspunde nevoilor pe care celelalte soluții nu le rezolvă. O platformă de digitizare a proceselor care raspunde la orice cerință a departamentelor interne: IT, financiar, sales, productie, customer

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward