xarvio™ adaugă noi funcții aplicației FIELD MANAGER în 2020

19 februarie 2020

xarvio ™ FIELD MANAGER a fost folosit deja de 16.000 de fermieri la nivel mondial, pe mai mult de două milioane de hectare de câmpuri agricole

xarvio™ adaugă noi funcții aplicației FIELD MANAGER în 2020

xarvio ™ FIELD MANAGER, soluția digitală pentru agricultură aparținând BASF, a avut un an 2019 bun, fiind utilizată la producția de culturi agricole pe o suprafață totală de peste două milioane de hectare, administrate de peste 16.000 de fermieri la nivel mondial. Pe baza feedback-ului din partea clienților, xarvio introduce acum noi caracteristici pentru 2020. Acestea includ gestionarea substanțelor nutritive în funcție de particularitățile zonelor de cultură, inclusiv planificarea și dozarea, hărți de aplicare cu zone tampon integrate automat, precum și conexiune wireless cu utilajele de aplicare. Mai mult, noi funcții vor permite fermierilor și consilierilor acestora să colaboreze mai bine, direct prin xarvio FIELD MANAGER. Toate funcțiile noi sunt disponibile pe dispozitivele mobile pentru fermierii din întreaga lume.

Noile caracteristici ale xarvio FIELD MANAGER completează un serviciu deja avansat, care valorifică informații în timp real, în funcție de zona de câmp specifică, de exemplu: detalii despre etapele de creștere a culturilor, alerte pe telefonul mobil privind nivelul de risc specific fiecărui câmp, în ceea ce privește bolile și dăunătorii, bazat pe modelele de risc existente pe piață și testate timp de 25 de ani.

În 2019, xarvio FIELD MANAGER i-a ajutat pe fermieri să obțină profituri mai mari de pe urma investițiilor în culturile lor agricole. De exemplu, în 2017/2018, fermierii europeni care și-au protejat câmpurile de grâu împotriva bolilor bazându-se pe recomandările xarvio FIELD MANAGER au obținut, în medie, cu 32 de euro pe hectar mai mult decât fermierii care foloseau regimul de protecție standard, cu trei aplicări de fungicide. „A fost uimitor să observăm cât de mulți fermieri au adoptat agricultura digitală pentru prima dată în 2019 și cum au fost convinși de rezultatele de la finalul sezonului anterior. Creșterile de profit și timpul economisit de clienții noștri ne încurajează să continuăm să dezvoltăm algoritmii digitali de optimizare a culturilor”, a explicat Joseph Allendorf, Product Manager pentru xarvio FIELD MANAGER.

Andree-Georg Girg, Global Head Operations Commercial Farming Digital la BASF, a adăugat: „Prin numărul tot mai mare de produse și servicii oferite de xarvio, ne propunem să transformăm și mai mult peisajul agriculturii digitale în 2020 și să continuăm să facilităm o profitabilitate mai mare și o agricultură mai sustenabilă pentru fermieri.”

Cu xarvio HEALTHY FIELDS, compania va lansa pe piață cel mai nou produs al său, începând cu anul 2020 în Germania și, ulterior, în multe alte țări. Folosind xarvio HEALTHY FIELDS, clienții primesc o strategie completă de gestionare a bolilor specifice zonei de câmp, împreună cu garantarea sănătății culturilor. „Strategia de protecție a culturilor recomandată de xarvio FIELD MANAGER va fi implementată de contractori cu experiență. Fermierul este scutit de sarcini complexe și poate urma fiecare pas în mod transparent. În cazul în care daunele produse de anumite boli pe un câmp, la sfârșitul sezonului, sunt mai mari decât nivelul de sănătate a plantelor agreat în avans, fermierul va primi compensații”, a spus Girg.

Despre xarvio™ Digital Farming Solutions

Agricultura joacă un rol cheie în satisfacerea multor nevoi de bază ale umanității, precum hrana și  energia. Pentru a sprijini fermierii în luarea deciziilor zilnice, divizia BASF Agricultural Solutions oferă sub brandul xarvio™ o suită de soluții digitale pentru agricultură, care permit optimizarea producției agricole, sporesc eficiența și ajută la gestionarea riscurilor. Având la dispoziție consultanță agronomică specifică zonei, la momentul potrivit, fermierii din peste 100 de țări utilizează soluțiile digitale xarvio pentru a-și gestiona în mod mai eficient activitățile agricole, cu impact direct în  creșterea randamentului culturilor pe tot parcursul sezonului de producție si a rezultatelor financiare în mod sustenabil. Pentru mai multe informații, vizitați www.xarvio.com și urmăriți-ne pe facebook sau twitter.

Despre divizia BASF Agricultural Solutions division

Cu o populație în creștere rapidă, lumea devine din ce în ce mai dependentă de capacitatea noastră de a dezvolta o agricultură sustenabilă și de a păstra un mediu sănătos. Colaborând cu agricultori, profesioniști în agricultură, experți în managementul dăunătorilor și alții, ne asumăm să contribuim la acest lucru. De aceea, investim în cercetare și dezvoltare și într-un portofoliu complex, inclusiv de semințe și trăsături genetice, soluții chimice și biologice pentru protecția culturilor, gestionarea solului, sănătatea plantelor, controlul dăunătorilor și agricultura digitală. Cu echipe de experți în laboratoare, pe câmp, la birou și în unitățile de producție, conectăm gândirea inovatoare și activitatea practică de zi cu zi pentru a crea idei ale lumii reale care funcționează – pentru agricultori, societate și planetă. În 2018, divizia noastră a generat vânzări de 6,2 miliarde de euro.

Aplicații software recomandate

Evidența deșeurilor, raportare ANPM și consultanță printr-un sistem online integrat de management al deșeurilor.

Citește tot arrow_forward

Bento Grânar simplifică și automatizează operațiile de depozitare și gestiune a stocurilor de cereale în silozuri. Produsul urmărește într-un mod simplu și intuitiv procesele specifice de recepție, laborator, gradare, tarar...

Citește tot arrow_forward

Nexus GestiuneAgricola este o aplicatie destinata societatilor arendatoare de exploatatii agricole, in vederea tinerii evidentei sumelor de platit catre arendasi.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Românii vor avea un număr unic de telefon la care vor putea suna în cazul incidentelor de securitate cibernetică

Ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, a anunțat miercuri, într-o conferință la Palatul Victoria, lansarea unui nou număr unic. 'Din data de 2 mai vom lansa prin Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) un număr unic - 1911, apelabil din toate rețelele, la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetică de către pe...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum să lucrezi mai inteligent când ai muncă de teren?

Cu sau fără pandemie, numeroase categorii profesionale nu pot opta pentru telemuncă. Pentru specialiștii a căror prezenţă pe teren este indispensabilă, exista însă SAP Business One Service, o aplicație mobilă care simplifică activitatea şi limitează interacțiunile fizice. 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Încă 200.000 de euro finanțare de la GapMinder pentru 5 start-up-uri cu cea mai accelerată evoluție în programul Techcelerator

Joi, 31 ianuarie 2019, șapte dintre start-up-urile din a doua serie a programului de accelerare Techcelerator au marcat finalizarea acestuia printr-o sesiune de pitching în fața publicului larg și a unor noi potențiali investitori locali. De asemenea, patru dintre start-up-urile din prima serie de accelerare a Techcelerator au fost prezente pe scenă pentru a obține o rundă suplimentar...

Citește articolul arrow_forward