Mobilitate şi eficienţă în lucrul cu documentele, un subiect dezbătut de managerii IT

03 aprilie 2017

Participarea Documenta DMS în cadrul evenimentului CIO Council National Conference 2017 a adus un real câştig invitaţilor care au aflat cât de uşor pot să transforme dosarele, facturile, contractele, arhivele în documente electronice mereu la îndemână şi în siguranţă.

Mobilitate şi eficienţă în lucrul cu documentele, un subiect dezbătut de managerii IT

Participarea Documenta DMS în cadrul evenimentului CIO Council National Conference 2017 a adus un real câştig invitaţilor care au aflat cât de uşor pot să transforme dosarele, facturile, contractele, arhivele în documente electronice mereu la îndemână şi în siguranţă.

Transformarea tehnologică aduce noi provocări organizaţiilor, iar Documenta DMS a fost în mijlocul profesioniştilor şi managerilor IT pentru a încuraja viteza şi mobilitatea cu care azi putem folosi informaţia. Modul de lucru în companii este simplifcat, eficientizat, automatizat datorită aplicaţiei complete pentru controlul şi managementul documentelor, Documenta DMS.

Standul Documenta DMS s-a aflat în antreul sălii unde a avut loc Conferinţa Naţională a Managerilor IT din România, ediţia a V-a - „Digital Era. The urge of business transformation”, desfăşurată la Hotel Radisson Blu, Bucureşti. Participanţii au avut contact direct cu aplicaţia Documenta DMS. Prin intermediul ecranului cu touchscreen, generos de mare, vizitatorii au navigat în aplicaţie şi totodată au primit informaţiile dorite de la membrii echipei Documenta DMS. Astfel, arhivarea electronică, automatizarea facturilor, managementul contractelor, crearea fluxurilor de lucru şi nu numai, au fost subiecte dezbătute la standul Documenta DMS.

Registratura electronică a fost o temă centrală, astfel că organizaţiile care se confruntă cu un volum impresionant de hârtii şi cereri sosite din partea publicului pot apela la soluţia eRegistratura.ro, un produs al Documenta DMS, care controlează automat întreg circuitul documentului. Angajaţii câştigă timp prin eficientizarea modului de lucru, publicul completează formularele tipizate şi consultă stadiul unei cereri online, de acasă sau de la birou.

Ediţia din acest an a Conferinţei Naţionale a Managerilor IT din România a reunit peste 200 de profesionisti, experti, lideri de afaceri si manageri IT, CIOs si COOs, cu scopul de a discuta despre o noua viziune asupra lumii afacerilor în Era Digitală, ai cărei piloni principali sunt serviciile de Cloud, noile tehnologii de productivitate şi mobilitate, precum şi analiza datelor, care au un impact major asupra proceselor, produselor şi modului în care interacţionăm atât în cadrul companiei, cât şi în exteriorul acesteia.

Documenta DMS este aplicaţia completă pentru controlul şi managementul documentelor care integrează toate procesele şi funcţionalităţile necesare pentru a eficientiza şi îmbunătăţi timpul de lucru.

Infrasoft este o companie românească cu capital privat 100%, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, de arhivare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească. Aplicaţiile de management al documentelor acoperă necesităţile legate de î...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Imbunătățește productivitatea și eficiența lucrului cu documentele folosind o soluție pe baza de metadate pentru a gestiona, găsi și urmări informațiile indiferent de mărimea companiei.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Star Storage, venituri mai mari cu 19% mai mare în prima jumătate a anului 2019

Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță venituri de 8,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2019, în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior, și un profit înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) în valoare de 2 m...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Compania românească Retargeting.biz devine partenerul gigantului francez PrestaShop

Dupa ce a primit “Like” de la Facebook si Google, tanarul antreprenor Rares Banescu continua ascensiunea pe piata de marketing online automatizat din Europa Centrala si de Est (CEE) si pozitioneaza compania Retargeting.biz in grupul exclusivist al companiilor de top din tehnologie.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Instant Factoring o numește pe Adina China-Birta în poziția de Country Manager pentru România

Instant Factoring, primul fintech românesc de micro-factoring online, își întărește echipa de management numind un nou Country Manager pentru România, în persoana Adinei China-Birta, specialist cu peste 20 ani de experiență în industria bancară și în produse de finanțare corporativă. Preluarea oficială a funcției a avut loc începând ...

Citește articolul arrow_forward