Google lansează un website dedicat proiectelor sale Open Source

02 aprilie 2017

Toate proiecte de tip Open Source marca Google vor fi prezentate sub umbrela platformei https://opensource.google.com/.

Google lansează un website dedicat proiectelor sale Open Source

Toate proiecte de tip Open Source marca Google vor fi prezentate sub umbrela platformei https://opensource.google.com/.

Codurile sursă ale proiectelor vor rămâne, de asemenea, publice pe Github, noul website funcționând ca un director central pentru acestea. Google crește, prin intermediul acestui proiect, deschiderea și transparența asupra modului în care operează intern cu limbajele Open Source. “Suntem conștienți de faptul că este probabil ca mulți să nu fie de acord cu perspectiva noastră de abordare a lucrului cu limbajele Open Source, dar este important ca cei care sunt interesați de modul nostru de lucru să înțeleagă faptul că există diversitate și că documentația nu trebuie să fie răsfoită precum un ghid, reprezentant Google.

Beneficiile generale ale acestei platforme includ: accesul la mii de proiecte Open Source care duc la lansarea pe piață a unor produse scalabile, accesul la milioane de linii de cod aflate sub licențiere Open Source și care pot fi folosite de alți developeri, precum și suportul comunității, un aspect extrem de important.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward