High-Tech Systems & Software (HTSS), producător și integrator de soluții software și hardware pentru business, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, cu 3 milioane de euro mai mult decât în 2015 și cu un profit net mai mare cu 50% față de anul precedent.
“În 2017, HTSS va continua să dezvolte soluții inovative aliniate standardelor de infrastructură și de business, iar asigurarea securității și confidențialității informațiilor clienților noștri reprezintă permanent un obiectiv strategic major. Una dintre direcțiile viitoare ale companiei se referă la întărirea și extinderea parteneriatelor cu alte companii similare nouă care ne vor permite să oferim clienților noștri servicii și soluții ce asigură o performanță crescută în gestionarea și dezvoltarea afacerilor acestora. În 2017 vom consolida și vom crește echipa cu scopul de a implementa soluțiile noastre unui număr cât mai mare de clienți, dar și pentru a obține un grad mare de satisfacție din partea clienților existenți, mărind astfel exigența în ceea ce privește calitatea produselor noastre. Vom continua extinderea serviciilor și promovarea produselor noastre și în afara țării. Avem deja un parteneriat important în Marea Britanie, unde suntem acționari în compania eMed Pharma Group Ltd. care oferă servicii în domeniul healthcare din UK. Strategic, HTSS se poziționează ca un dezvoltator de soluții inovative, customer centric, cu un devotament declarat pentru servicii profesionale și soluții software de cea mai bună calitate”, a declarat Bogdan Dumitrescu, director general HTSS.
SOLUȚII PENTRU GESTIONAREA AFACERILOR
De 5 ani pe piața din România, cu aproximativ 150 de angajați și colaboratori externi, High-Tech Systems & Software oferă soluții de business bazate pe tehnologii IT inovative, servicii care au drept scop deservirea și îmbunătățirea activității companiilor (aplicații software dezvoltate conform cererilor și specificului afacerilor clienților), dar și produse software DataKlas (suita ERP) dedicate unei palete largi de activități ale companiilor din toate domeniile economice. Deși activitatea HTSS a început preponderent cu soluții software dedicate activităților derulate în domeniul medical și în industria farmaceutică, compania și-a diversificat rapid portofoliul de clienți prin oferirea de soluții software competitive către companiile de distribuție, companii care administrează flote mari de vendomate, dar și către companii din retail (banking, utilități, food, fashion, hypermarket, etc.).
În 2017, HTSS își va concentra eforturile de dezvoltare a soluțiilor sale către interacțiunea cu clientul final, atât interacțiunea directă din piață, cât și în mediul virtual printr-o gamă largă de instrumente (omnichannel, aplicații mobile, ibeacon etc.). O atenție specială este acordată pacienților din domeniul medical pentru a facilita accesul acestora la serviciile medicale, dar și pentru a optimiza și fluidiza activitatea spitalelor, clinicilor medicale și a farmaciilor (DataKlas Medical, DataKlas Pharmaceutical).
Aplicațiile medicale pun la dispoziția personalului de specialitate instrumente utile în manipularea aparaturii medicale complexe, inclusiv prin utilizarea unor aplicații software care utilizează realitatea augmentată.
Optimizarea proceselor de business constituie una dintre prioritățile HTSS, aceasta ajutând clienții să obțină o eficacitate sporită a operațiunilor desfășurate în head office și pe teren, oferind forței mobile a companiilor aplicații pentru susținerea vânzărilor, service sau market research, integrate în back-office cu o suită de aplicații CRM.
În HTSS funcționează un departament de cercetare-dezvoltare a cărui activitate se referă la agregarea și analizarea datelor din mediul de business, dar și din mediul social, date ce permit crearea unor algoritmi predictivi care să anticipeze comportamentul clienților în raport cu serviciile și produsele care le sunt oferite. Sunt utilizate metode științifice de analiză statistică complexă și algoritmi de predicție care integrează elemente de machine learning și inteligență artificială (AI).
Aceste metode științifice sunt folosite și în cazul coordonării activităților dintr-un depozit farmaceutic prin realizarea unor simulări bazate pe rețele neurale și algoritmi de deep learning, care pot genera predicții în timp real privitoare la timpii optimi de execuție a proceselor și modul de configurare și coordonare a tuturor activităților desfășurate (forecast & replenishment, stock management, picking & delivery management).
În ajutorul operatorilor umani sunt puse la dispoziție sisteme bazate pe dispozitive electronice mobile, care să ajute fluidizarea activităților și eliminarea erorilor de execuție.
Prin toate aceste instrumente, HTSS caută să ofere clienților săi un avans tehnologic substanțial, care să îi ajute în mod real să beneficieze de un avantaj competitiv major.