Humans.ai și Salesforce - colaborare pentru folosirea AI pe piața soluțiilor software CRM

13 Apr 2022

Humans.ai, un startup-ul românesc de inteligență artificială (IA) și blockchain, anunță că a intrat într-o colaborare  cu gigantul american Salesforce, liderul pieței mondiale de software pentru relații cu clienții (CRM).

Humans.ai și Salesforce - colaborare pentru folosirea AI pe piața soluțiilor software CRM

Colaborarea, care cuprinde și alți câțiva furnizori de software CRM , vizează dezvoltarea de proiecte speciale comune de automatizare a producției video la scară largă, utilizând platforma inovatoare de inteligență artificială și media generată de inteligență artificială ale Humans.ai.

Astfel, echipa de cercetători și programatori a Humans.ai a analizat nevoile companiilor din industria CRM, urmând să dezvolte cele mai importante soluții de automatizare pentru dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor industriei.

Aplicațiile care beneficiază de tehnologiile de tip synthetic media și IA furnizate de Humans.ai pentru industria CRM vor consta în proiecte speciale, cum ar fi fluxuri video automatizate pentru activitățile de vânzări, integrări pentru industria de e-commerce care transformă automat paginile web ale produselor în conținut video și multe altele.

Unul dintre cei mai cunoscuți parteneri pentru dezvoltarea soluțiilor Humans.ai, Salesforce, este platforma numărul unu la nivel mondial pe piața de management al relațiilor cu clienții, ce oferă software de CRM și aplicații axate pe vânzări, relația cu clienții, automatizarea activității  de marketing etc.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Platforma SaaS de producție video sintetică Tovid.ai, una dintre soluțiile lansate de Humans.ai, permite transformarea oricărui lucru într-un videoclip printr-o platformă care produce conținut video de înaltă calitate la scară largă, folosind IA și synthetic media. De la o pagină de produs de e-commerce la un newsletter, orice poate fi transformat într-un videoclip cu ajutorul Tovid.ai.

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării inteligenței artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creație și prin sistemul de proveniență și responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuțiile din ecosistem sunt răsplătite în mod echitabil și că fiecare model de inteligență artificială este controlat pe termen lung.

Salesforce este cel mai important furnizor de software bazat pe cloud din lume. Oferă servicii pentru peste 150.000 de companii la nivel global, ajutând firme de orice dimensiune și din orice industrie să se transforme digital. Compania s-a listat pe Bursa de la New York pentru prima dată în 2004. De atunci, Salesforce a crescut constant veniturile în fiecare an, în 2021, veniturile anuale ridicându-se la 21,25 miliarde USD, o creștere de 221,3 ori față de 2004.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum pot afla companiile de construcții care este ADN-ul Digital și de ce este important?

Conform publicației Real Estate, investițiile în piața imobiliară au însumat peste 323 milioane de euro în prima jumătate a anului 2022, fiind vorba despre un volum ridicat de proiecte în lucru. De asemenea, valoarea...

Citește articolul
Softlead

Cum reușește Cargus să gestioneze datele și să raporteze eficient?

Cargus extrage valoare din date cu o soluție New Business Dimensions

Citește articolul