Economisește timp și resurse financiare cu un program salarii performant

30 Nov 2023

Pentru a avea parte de o companie organizată, optimizarea proceselor administrative cu un program salarii, o aplicatie pontaj angajati sau alte tipuri de soluții software este importantă. Între operațiunile de HR importante se regăsește calculul de salarii, care poate fi un proces greoi fără sprijinul unui program salarii performant, ce poate fi utilizat alături de o aplicatie software pentru pontaj angajati. Implementarea și utilizarea unor astfel de instrumente nu numai că simplifică procedurile, dar aduce și beneficii semnificative prin economisirea timpului și a resurselor financiare.

Economisește timp și resurse financiare cu un program salarii performant

Un program salarii îți aduce eficiența operaționlă

O soluție digitală de payroll este un partener esențial pentru orice departament de resurse umane. Un program salarii nu doar că automatizează calculul salariilor, ci oferă și un nivel ridicat de precizie și conformitate cu legislația fiscală și a muncii . Alături de soluția de salarizare, este important să ai la îndemână și o aplicatie pontaj angajati, care te ajută să ai date precise referitoare la prezența angajaților. Astfel, se reduce la minimum riscul erorilor umane și se asigură corectitudinea remunerațiilor, contribuind la consolidarea încrederii angajaților în procesele companiei.

Integrarea unui program salarii cu soluția de pontaj

Pentru a avea parte de un proces de calcul al salariilor cât mai optim, un program salarii performant trebuie să ofere și posibilitatea unei integrări cu o aplicatie pontaj angajati. Astfel, se elimină necesitatea introducerii manuale a datelor legate de orele lucrate și se optimizează fluxul de lucru. Atunci când cele două softuri sunt integrate, poți importa rapid informațiile dintr-o aplicatie pontaj angajati într-un program salarii, iar calculul remunerațiilor poate începe.

Economisește timp și resurse financiare

Un program salarii, dar și o aplicatie pontaj angajati, sunt instrumente digitale care aduc economii semnificative de timp și resurse financiare. Procesele automate și integrarea dintre soluții reduc eforturile administrative, oferindu-ți timp să te concentrezi pe activități cu valoare adăugată, cum ar fi strategiile de dezvoltare a personalului și îmbunătățirea culturii organizaționale.

Flexibilitate în generarea rapoartelor

Un alt beneficiu al unui program salarii performant este capacitatea sa de a genera rapoarte personalizate, adaptate nevoilor specifice ale companiei. Funcționalitatea oferă o viziune clară asupra costurilor cu personalul, iar flexibilitatea în generarea rapoartelor contribuie la luarea deciziilor informate și la optimizarea bugetului pe termen lung.

Securitatea datelor este la un nivel înalt

Confidențialitatea și securitatea datelor sunt aspecte prioritare în gestionarea resurselor umane. Un program salarii performant oferă un nivel înalt de protecție a datelor, asigurându-se că informațiile sensibile ale angajaților sunt securizate și accesibile doar persoanelor autorizate. Mai mult, respectarea legislației privind protecția datelor și a cerințelor legale în domeniul salarizării reprezintă o caracteristică esențială pentru evitarea sancțiunilor și a problemelor juridice.

Investiție în eficiență și dezvoltare pe termen lung

Un program salarii performant și o aplicație pontaj sunt investiții esențială pentru orice companie orientată spre eficiență și dezvoltare sustenabilă pe termen lung. Aceste instrumente nu doar că simplifică procesele administrative, dar contribuie și la crearea unui mediu de lucru modern, transparent și adaptat cerințelor pieței.

Optează pentru soluții complexe și intuitive

Dacă vrei să ai parte de un flux optim al calculului remunerațiilor din organizația ta, alege un program salarii care poate fi configurat pe baza nevoilor specifice. Totodată, cu o aplicatie pontaj angajati, poți importa ușor informațiile legate de prezența angajaților în softul de salarizare.

Dacă îți dorești și tu procese eficiente de salarizare, alege soluțiile dezvoltate de UCMS by AROBS, care sunt complexe și ușor de utilizat. Compania cu o experiență de peste 27 de ani a dezvoltat un program de salarizare, dp-Payroll, dar și o soluție pentru procesele de administrare de personal, True HR, în care se regăsește și o aplicatie pontaj angajati. Pentru detalii suplimentare, trimite un e-mail la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

Despre noi: UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.


Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.


În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurselor umane și al salarizării pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT.


Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.


Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 800 de angajați.

Mai multe detalii găsiți pe truehr.ro

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum să extragi date din diverse tipuri de documente?

Connections integrează pentru prima dată AI într-unul dintre produsele sale: IDScanner pentru orice tip de documente

Citește articolul
Softlead

Top 10 tipuri de aplicații software utile companiilor de producție de materiale de construcții din România

În România, conform platformei de date financiare Termene.ro, sunt peste 58.000 de companii de producție, cele mai multe dintre acestea fiind companii mici și medii.

Citește articolul