Descriere

Despre noi: UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.


Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.


În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurselor umane și al salarizării pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT.


Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.


Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 800 de angajați.

Mai multe detalii găsiți pe truehr.ro

Aplicațiile companiei UCMS by AROBS

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la UCMS by AROBS

Economisește timp și resurse financiare cu un program salarii performant

Pentru a avea parte de o companie organizată, optimizarea proceselor administrative cu un program salarii, o aplicatie pontaj angajati sau alte tipuri de soluții software este importantă. Între operațiunile de HR importante se regăsește calculul de salarii, care poate fi un proces greoi fără sprijinul unui program salarii performant, ce poate fi utilizat alături de o aplicatie software pentru pontaj angajati. Implementarea și utilizarea unor astfel de instrumente nu numai că simplifică procedurile, dar aduce și beneficii semnificative prin economisirea timpului și a resurselor financiare.

Citește tot

Cum poți optimiza calculul salariilor angajaților cu un program salarizare?

În orice companie, calculul salariilor angajaților într-un mod eficient este un aspect important. Cu un program salarizare, denumit și soft salarizare, poți să optimizezi acest proces esențial și să crești eficiența departamentul de resurse umane. Soluția digitală te ajută să înlocuiești cu succes operațiunile manuale repetitive, care implică un grad mare de efort, dar și riscuri.

Citește tot

UCMS by AROBS implementează digitalizarea proceselor de HR și payroll pentru Medicover România

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane, anunță implementarea strategiei de digitalizarea a proceselor de HR și payroll pentru Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România.

Citește tot

UCMS Group Romania lanseaza trei noi module ale aplicatiei UCMS HR

 UCMS Group Romania anunta lansarea a trei noi module ale solutiei software de resurse umane UCMS HR . Modulele UCMS HR Travel & Expenses, Induction si Exit Interview au fost dezvoltate in acest an si deja implementate cu succes.

Citește tot

Piotr Macieja, VP Sales & Marketing UCMS Group, despre succesul in vanzari

Piotr Macieja, VP Sales&Marketing UCMS Group a acordat recent un interviu pentru Achieve Global. Subiectele abordate in cadrul interviului au fost: provocarile mediului de afaceri, abordarea de vanzari si avantajele competitive ale UCMS Group.

Citește tot

Praktiker Romania reduce cu 70% costurile cu fluturasii de salariu, cu ajutorul UCMS Group

In anul 2005 Praktiker a decis renuntarea la solutia software oferita de un furnizor local si adoptarea UCMS PAY.

Citește tot