Digital Marketing Forum

03 Dec 2022

Lansata in 2007, prima conferinta de marketing online a revenit in 2022 intr-un format nou adaptat Lansata in 2007, prima conferinta de marketing online a revenit in 2022 intr-un format nou adaptat contextului actual. 

Digital Marketing Forum

Digital Marketing Forum 2022 a pus accent mai mult ca oricand pe solutii practice, idei noi si studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate marimile. Te asteptam la urmatoarea editie pentru 2 zile cu continut util, prezentat de unii dintre cei mai buni specialisti in marketing digital de pe piata. Digital is the way!

Descopera vorbitori care sustin spiritul creativ, inovatia si depasirea standardelor. Invata cum iti poti schimba modul de abordare a provocarilor pentru a gasi noi metode pentru campaniile online! Afla idei si tactici care te vor ajuta sa depasesti cadrul traditional si sa descoperi noi zone de activitate si oportunitati!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul