CrowdStrike anunță deschiderea unui Centru de Inovație în București

12 decembrie 2018

Interesat de atragerea talentelor tehnice locale, liderul in cybersecurity își extinde activitatea în Romania

CrowdStrike anunță deschiderea unui Centru de Inovație în București

CrowdStrike® Inc, liderul în domeniul cybersecurity, a anunțat deschiderea oficială a noului său Centru de Inovație în Sectorul Tehnologic din Pipera.

Biroul găzduiește deja o echipă de profesioniști în domeniul securității cibernetice care se dezvoltă rapid, acoperind domenii cum ar fi cloud engineering, investigarea incidentelor de securitate, data science și se așteaptă să crească pe măsură ce CrowdStrike își continuă expansiunea la nivel global. Centrul va fi un hub crucial axat pe cercetare, dezvoltare software și inovație, ce va contribui la susținerea nevoilor de extindere a amprentei globale și a ambițioasei traiectorii tehnologice a companiei.

"Sunt foarte bucuros să anunț lansarea Centrului de Inovație CrowdStrike in România, o țară cu talente de top in domeniul informaticii și securității cibernetice", a declarat Dmitri Alperovitch, Chief technology officer și co-Fondator CrowdStrike. "Prezența noastră în România a devenit deja un hub principal de inovație pentru inginerii de cloud, experții Windows / MacOS / Linux kernel, echipele de cercetare in securitatea informatiei, data science și aștept cu nerăbdare să ne continuam expansiunea în următorii ani”.

Centrul de Inovație va oferi companiei CrowdStrike oportunitatea de a continua să crească și să recruteze experți din România și din regiune, pe măsură ce compania continuă să-și dezvolte capacitățile de lider de piață. Centrul a fost fondat și este condus de Daniel Radu, Director Cercetare si Dezvoltare si de Horea Coroiu.

Alex Ionescu, vicepreședinte al Strategiei EDR, CrowdStrike, a declarat: "În calitate de român expat, sunt extrem de mândru că am reușit să-mi susțin țara de origine prin deschiderea acestui centru și cea mai mare speranță a mea este ca toți cei mai buni specialiști în programarea kernel, proiectarea sistemelor și securitatea informatică vor putea profita de beneficiile și oportunitățile noastre de lucru.“

CrowdStrike Falcon este prima și singura platformă care folosește sisteme antivirus de ultimă generație (AV), soluții endpoint (EDR) și un serviciu 24/7 de prevenire a amenințărilor - toate furnizate printr-un agent cu impact minimal. Abordarea prin module a platformei CrowdStrike Falcon, permite clienților să aibă acces integrat la pachetul complet de soluții de protecție endpoint, inclusiv managementul vulnerabilităților, automatizarea colectarii de date despre amenințări, controlul dispozitivelor și multe altele.

Compania se întâlnește tot mai des cu nevoia clientilor de a utiliza o soluție unică de tip cloud, deoarece tot mai multe organizații caută să-și înlocuiască AV-ul sau să-l îmbunătățească cu solutii avansate de detectie și răspuns la amenintarile cibernetice.

 

Despre CrowdStrike®

 CrowdStrike este liderul în cybersecurity utilizand tehnologii de tip cloud. Folosind inteligența artificială (AI), platforma CrowdStrike Falcon® oferă o vizibilitate și o protecție instantanee în cadrul companiilor și previne atacurile asupra sistemelor din interiorul sau în afara rețelei. CrowdStrike Falcon se instaleaza în câteva minute pentru a furniza protecție în timp real încă din prima zi. Acesta integreaza un sistem antivirus de ultimă generație cu cele mai bune solutii de detectie și răspuns.

CrowdStrike Falcon protejează clienții împotriva tuturor tipurilor de atacuri cibernetice, utilizând solutii de Inteligenta Artificiala și indicatori de atac (IOA) pentru a opri în timp real amenințările cunoscute și necunoscute. Susținut de CrowdStrike Threat Graph ™, Falcon corelează instantaneu 1 trilion de evenimente de securitate pe săptămână de pe tot globul pentru a preveni și detecta imediat amenințările.

Sunt mult mai multe de povestit despre modul în care Falcon a redefinit protecția terminalelor, dar este un singur lucru de tinut minte despre CrowdStrike: „Oprim breșele de securitate.”

Puteți beneficia de acces complet la Falcon Prevent ™, pornind testul gratuit.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward