Cozia MTB and Run 2021

20 Sep 2021

Susţineţi dragostea pentru natură, sport şi spirit de echipă alături de Medialine Romania la Cozia MTB and Run 2021, un concurs la care ne implicăm alături de Cozia Racing Team.

Cozia MTB and Run 2021

De ce ne place atât de mult să pedalăm? Pentru că atât viaţa cât şi afacerile sunt ca mersul pe bicletă, au nevoie de echilibru, anduranţă şi socializare. Aplicăm de câţiva ani aceste principii în cadrul Medialine România şi am descoperit că bicicleta este un bun mijloc de a explora natura, de a face naveta sau de a întări spiritul de echipă şi a lega noi prietenii. Cu această motivaţie, În 2019 ne-am implicat în susţinerea acestei manifestări sportive alături de Cozia Racing Team, o experienţă care ne-a dat un impuls pe toate planurile.

Înainte de toate, Cozia MTB and Run 2021 este o experienţă. Câteva sute de oameni pasionaţi se adună pentru a-şi testa şi depăşi limitele, dar şi pentru a fi alături de prieteni. Cozia MTB and Run 2021 este un eveniment pentru pasionaţi şi oferă întreceri pentru toate gusturile şi nivelurile de pregătire, peisaje impresionante dar şi o organizare impecabilă, de la informare şi înscriere până la Finish.  Evenimentul include doua trasee de MTB pentru adulţi (tura scurtă 33km cu +1.360 m diferenţa de nivel şi tura lungă 60 km cu 2.300 m diferenţa) un traseu MTB pentru junior (circuit) precum şi un traseu de alergare montană (33 km) şi unul de cros (5km).

Doriţi să vă implicaţi? Iată care sunt opţiunile:

Alegând unul dintre cele două pachet de sponsorizare: Hardtail sau Full Suspension, aveţi atât satisfacţia susţinerii unui sport de masă, dar oferiţi şi colegilor pasionaţi de MTB o experienţă deosebită, la un eveniment cu tradiţie.

Cozia MTB and Run 2021 este cea mai bună ocazie să creşteți interesul pentru sport în compania din care faceţi parte şi să creşteți spiritul de echipă în rândul angajaţilor. Participarea la un asemenea concurs poate fi o formă activă de team building şi project management. Experienţa ne-a arătat că un astfel de concurs motivează intens echipele participante, care lucrează împreună pentru pregătirea concursului, antrenamente, deplasare etc.

Cozia MTB and Run 2021 nu este o întrecere între sportivi, ci o experienţă pentru pasionaţii de sport şi mişcare în aer liber. Vă aşteptam alături de noi în acest demers, ale carui beneficii sunt garantate, indiferent de locul ocupat la Sosire.

Cozia MTB and Run 2021 are loc pe 9-10 octombrie 2021 şi se desfăşoară în aria masivului Cozia. Evenimentul sportiv a ajuns la ediţia a IX şi este susţinut de Federaţia Romană de Ciclism.

Pentru detalii despre eveniment, regulament de participare şi pachete de sponsorizare accesaţi www.cozia-mtb.ro sau trimiteţi un mail către Elena Radu | Sales & Marketing Manager | Medialine Romania | [email protected].

Medialine Romania este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine AG, in cei peste 20 ani de activitate pe piata locala.

Avand un palmares important de clienti atat pe plan national cat si international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselor de business dintr-o companie.

Credem ca “zestrea” noastra este data de solutiile dezvoltate si implementate cu succes in cazul clientilor din diverse domenii de activitate.

Cu o experienta vasta in domeniul strategiei si adaptarii proceselor de afaceri, consultantii nostri sunt alaturi de clienti pentru transpunerea in practica a viziunii lor asupra afacerii.

Focalizarea noastra este data de elaborarea si implementarea solutiilor integrate care vor accelera dezvoltarea afacerii catre atingerea obiectivelor propuse.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul