Cooperare la cel mai înalt nivel - Globema devine Partener Premier Google for Work

14 Apr 2015

La începutul anului Globema a devenit Partener Premier Google for Work, și, prin urmare, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi parteneri Google. Acest "statut actualizat" este cea mai bună dovadă a competenţelor Globema în domeniul platformei Google GEO cât și un indicator al implementării cu succes a mai multor soluții bazate pe această tehnologie.

Cooperare la cel mai înalt nivel - Globema devine Partener Premier Google for Work

La începutul anului Globema a devenit Partener Premier Google for Work, și, prin urmare, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi parteneri Google. Acest "statut actualizat" este cea mai bună dovadă a competenţelor Globema în domeniul platformei Google GEO cât și un indicator al implementării cu succes a mai multor soluții bazate pe această tehnologie.

Statutul de Google for Work Premier Partner este un tribut adus companiei Globema datorită succesului implemetărilor produselor Google GEO şi distribuţiei hărţilor Google Maps for business. Acest titlu de prestigiu este, de asemenea, un certificat al nivelului foarte ridicat de competențe al echipei Globema în domeniul serviciilor IT - de la analizele de business şi consultanţă pentru selecţia celei mai potrivite suite Google Maps API , dedicată fiecărui domeniu (imobiliare, transport și logistică, telecomunicații și multe altele). Pentru a obţine acest statut, Google for Work Premier Partner, Globema a trebuit să îndeplinească mai multe cerințe stricte.

"Parteneriatul cu Google, stabilit în urmă cu trei ani, devine în mod constant una dintre cele mai importante părți ale activității Globema. Cooperarea noastră ne-a permis să ne extindem portofoliul cu soluţii web şi date geospaţiale ce acoperă întreaga paletă a domeniilor bazate pe harţile Google. Acum suntem în căutare de noi provocări de la clienţii si partenerii noştri - fiecare proiect oferă o oportunitate de a extinde avantajele utilizării produselor Google Maps "- declară CEO-ul Globema, Marek Gondzio.

Servicii complete Google Maps

Globema activează ca Google for Work Premier Partner şi reseller autorizat în Europa de Est şi Centrală. Compania cooperează cu Google din 2012 în scopul implementării, livrării şi integrării soluţiilor de business cu API-urile Google Maps. Globema dezvoltă soluţii specializate construite pe platforma Google Maps, care pot fi utilizate pentru operațiunile interne de zi cu zi, precum și pentru activitățile de marketing și vânzări.

Despre API-urile Google Maps și Google for Work Premier Partner

Google Maps API furnizează dezvoltatorilor date de localizare la nivel mondial folosite de milioane de aplicaţii web și mobile. Prin integrarea API-urilor, dezvoltatorii pot aduce cele mai bune resurse Google Maps  utilizatorilor - o hartă cu interfață familiară, combinată cu date locale actualizate cât și imagini. Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze, să exploreze, să partajeze şi să acceseze informaţii nelimitate despre ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Programul Google for Work Premier Partnet include companiile care comercializeză, acordă suport şi customizări ale soluţiilor Google for Work clienților la nivel global. Globema, făcând parte din programul Google for Work Premier Partner, beneficiază de training, suport, cât şi instrumente de implementare direct de la Google.

Globema a dezvoltat o serie de produse specifice fiecarui domeniu, bazate pe platforma GE Smallworld, ca sisteme de management al resurselor spatiale pentru companiile care administreaza diferite tipuri de retele. Produsele noastre ofera functionalitati pentru inventarierea retelei, planificarea si proiectarea de extensii ale retelei, suport operational, managementul intreruperilor si al personalului de teren. Instrumentele de integrare permit interactiunea cu sisteme ERP, SCADA, facturare, CRM si altele, generatoare de valoare adaugata prin sprijinirea planificarii investitiilor, analizarea zonei de business si sondarea pietei. Spatial Intelligence este o solutie din clasa BI utilizata in crearea unor analize de business spatiale avansate a datelor provenite din surse diferite. Utilizam platforma software Smallworld si platforma .NET pentru a implementa o serie de solutii care sustin procesele de business specifice si extinderea functionalitatii de baza a sistemului Smallworld. Solutiile mai complexe includ sisteme multi – modulare de inventariere a retelelor de energie electrica, termoficare si retele de alimentare cu gaze cu module add-on orientate catre procese de business cum ar fi, de exemplu, o aplicatie web pentru suportul procesului de conectare de noi clienti la o retea. Structura modulara a sistemelor noastre ofera clientilor flexibilitate in selectarea si crearea de solutii mai bine adaptate la cerintele lor.

Globema ofera servicii de analiza, dezvoltare software si implementare asociate cu punerea in aplicare a sistemelor integrate IT, concentrandu-se in principal pe solutiile utilizate pentru managementul resurselor spatiale. Trebuie pregatita o analiza in profunzime a companiei inainte demararii activitatilor de proiectare si implementare, activitate care implica probleme de business, functionale si de integrare, care sa conduca la crearea unor proiecte de sisteme informatice spatiale cuprinzatoare sau sisteme de management ale serviciilor de inginerie, adaptate la nevoile specifice ale clientilor nostri. Calitatea inalta a serviciilor noastre a fost recunoscuta de asemenea de catre GE Energy. Globema si GE Energy au semnat un Master Service Agreement pe termen lung care prevede participarea personalului Globema in proiecte Smallworld ale GE Energy in intreaga lume. Consultanti si traineri Globema ofera, de asemenea, experienta lor de know-how prin cursuri de formare si seminarii pentru sistemele oferite si sfera lor de aplicare.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul