Descriere

Globema a dezvoltat o serie de produse specifice fiecarui domeniu, bazate pe platforma GE Smallworld, ca sisteme de management al resurselor spatiale pentru companiile care administreaza diferite tipuri de retele. Produsele noastre ofera functionalitati pentru inventarierea retelei, planificarea si proiectarea de extensii ale retelei, suport operational, managementul intreruperilor si al personalului de teren. Instrumentele de integrare permit interactiunea cu sisteme ERP, SCADA, facturare, CRM si altele, generatoare de valoare adaugata prin sprijinirea planificarii investitiilor, analizarea zonei de business si sondarea pietei. Spatial Intelligence este o solutie din clasa BI utilizata in crearea unor analize de business spatiale avansate a datelor provenite din surse diferite. Utilizam platforma software Smallworld si platforma .NET pentru a implementa o serie de solutii care sustin procesele de business specifice si extinderea functionalitatii de baza a sistemului Smallworld. Solutiile mai complexe includ sisteme multi – modulare de inventariere a retelelor de energie electrica, termoficare si retele de alimentare cu gaze cu module add-on orientate catre procese de business cum ar fi, de exemplu, o aplicatie web pentru suportul procesului de conectare de noi clienti la o retea. Structura modulara a sistemelor noastre ofera clientilor flexibilitate in selectarea si crearea de solutii mai bine adaptate la cerintele lor.

Globema ofera servicii de analiza, dezvoltare software si implementare asociate cu punerea in aplicare a sistemelor integrate IT, concentrandu-se in principal pe solutiile utilizate pentru managementul resurselor spatiale. Trebuie pregatita o analiza in profunzime a companiei inainte demararii activitatilor de proiectare si implementare, activitate care implica probleme de business, functionale si de integrare, care sa conduca la crearea unor proiecte de sisteme informatice spatiale cuprinzatoare sau sisteme de management ale serviciilor de inginerie, adaptate la nevoile specifice ale clientilor nostri. Calitatea inalta a serviciilor noastre a fost recunoscuta de asemenea de catre GE Energy. Globema si GE Energy au semnat un Master Service Agreement pe termen lung care prevede participarea personalului Globema in proiecte Smallworld ale GE Energy in intreaga lume. Consultanti si traineri Globema ofera, de asemenea, experienta lor de know-how prin cursuri de formare si seminarii pentru sistemele oferite si sfera lor de aplicare.

Aplicațiile companiei GLOBEMA

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la GLOBEMA

Cooperare la cel mai înalt nivel - Globema devine Partener Premier Google for Work

La începutul anului Globema a devenit Partener Premier Google for Work, și, prin urmare, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi parteneri Google. Acest "statut actualizat" este cea mai bună dovadă a competenţelor Globema în domeniul platformei Google GEO cât și un indicator al implementării cu succes a mai multor soluții bazate pe această tehnologie.

Citește tot

SOLUTII GIS PENTRU RETELELE OPERATORILOR DE TELECOM SI RAPORTAREA REGISTRELOR DE INFRASTRUCTURA

AFOR - Asociatia de Fibra Optica din Romania - pune la dispozitia operatorilor de telecom o prezentare cu demonstratii practice a mai multor solutii GIS semnificative existente in piata, nu doar ca si cheltuiala, ci ca pe un instrument generator de venituri suplimentare.

Citește tot