Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

10 septembrie 2019

Computaris, companie de dezvoltare şi consultanţă software, derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic, selectaţi să îşi dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în domeniul tehnologiei şi al telecomunicaţiilor.

Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

Programul de internship are o durată de 2 luni şi se desfăşoară în perioada iulie-septembrie 2019 în cele 5 centre de dezvoltare ale Computaris din România, Polonia şi Moldova.

„Academia de programare face parte din strategia Computaris de a investi în dezvoltarea unei expertize tehnice de top atât în interiorul companiei, cât şi în rândul tinerilor programatori aflaţi la început de carieră. Prin programele de internship derulate în anii trecuţi, am reuşit să identificăm candidaţi cu un potenţial ridicat care au rămas în companie pe poziţii permanente, s-au integrat rapid în echipă şi au avut performanţe excelente”, a declarat Bogdan Tudan, Chief Operating Officer Computaris România şi iniţiatorul proiectului „Academia de programare”.

Cei 30 de participanţi au fost selectaţi din rândul studenţilor sau absolvenţilor de facultăţi cu profil automatică, calculatoare, electronică şi telecomunicaţii, matematică sau cibernetică din cadrul celor mai prestigioase Universităţi din Bucureşti, Galaţi, Varşovia, Bialystok şi Chişinău.

Participanţii la programul de internship au posibilitatea de a lucra full time alături de experţii Computaris şi sub coordonarea unui mentor, într-o serie de proiecte practice extrem de complexe. Sunt prevăzute prezentări introductive în domenii specifice telecom, sesiuni de training tehnic în diferite tehnologii (C/C++, Java, Ruby, DevOps, etc.), dar şi de metodologii de dezvoltare şi management de proiect.

„Datorită numărului mare de candidaţi şi interesului crescut pentru programele noastre de internship, am decis să extindem proiectul într-o „Academie de programare” care se desfăşoară acum simultan în 5 sedii Computaris în 3 ţări. De asemenea, Academia face parte dintr-o serie mai largă de iniţiative şi proiecte Computaris dedicate studenţilor, incluzând workshop-uri, conferinţe şi colaborări cu facultăţile de profil tehnic din centrele universitare”, a adăugat Bogdan Tudan.

R Systems Computaris Europe este o companie specializata in servicii de transformare digitala bazata pe ultímele tehnologii din domeniul cloud, data analytics, automatizarea robotizata a proceselor, automatizare inteligenta, machine learning si inteligenta artificiala.Compania face parte din grupul R Systems, leader global in industria de te...

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward