Descriere

R Systems Computaris Europe este o companie specializata in servicii de transformare digitala bazata pe ultímele tehnologii din domeniul cloud, data analytics, automatizarea robotizata a proceselor, automatizare inteligenta, machine learning si inteligenta artificiala.

Compania face parte din grupul R Systems, leader global in industria de tehnologie, cu mai mult de 2.700 de angajati, 16 centre de dezvoltare si 25 de birouri in Marea Britanie, Romania, Polonia, Moldova, Elvetia, SUA, Canada, India, Malaezia, Filipine, Indonezia, Singapore, China. R Systems are o prezenta de peste 27 de ani pe piata europeana si mondiala de tehnologie si un portofoliu de peste 5000 de proiecte si 100 de clienti din intreaga lume.

R Systems este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2001, avand 2 birouri in Bucuresti si Galati si peste 350 de angajati experti in tehnologie software si consultanta tehnica.

Aplicațiile companiei R Systems Computaris Europe

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

Computaris, companie de dezvoltare şi consultanţă software, derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic, selectaţi să îşi dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în domeniul tehnologiei şi al telecomunicaţiilor.

Citește tot

Computaris Romania și-a extins echipa din București cu peste 30 de ingineri software

Computaris Romania și-a atins obiectivul de a recruta în primul trimestru din 2017 peste 30 de ingineri software, depășind numărul de 100 de angajați în sediul din București.

Citește tot

Computaris anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele pentru 2017

Computaris International Ltd., companie specializată în dezvoltare de software și integrare de sisteme pentru furnizori de software și servicii de telecomunicații, anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele de dezvoltare pentru 2017.

Citește tot