Webinar: Big Data & Sisteme Distribuite in Telecom: Cassandra, Kafka, Elastic Stack, Microservicii, Kubernetes

4.00pm EET. Sunteti pregatiti sa intrati in lumea fascinanta a telecomunicatiilor? Va invitam sa exploram impreuna arhitecturile software care au stat la baza succesului GSM/3G/4G. Veti afla mai multe despre tehnologiile open-source create in era gigantilor Internetului care vor facilita arhitecturile software VoLTE/5G: big data, cloud-uri publice si private scalabile, sisteme distribuite si microservicii, loose coupling, eventual consistency, motoare de containere (K8s), CI/CT/CD.

  • BUCURESTI
  •    12 Decembrie 2019

Inregistrati-va la webinar pentru a afla mai multe despre: 

  • baze de date scalabile noSQL,
  • Kafka,
  • Elastic Stack – suita completa de cautare, analiza si monitorizare,
  • cum puteti atinge capacitati mari de procesare si latenta scazuta cu ajutorul arhitecturilor bazate pe microservicii,
  • Kubernetes in era tehnologiilor web-scale.

Toate acestea vor fi insotite de trenduri din industrie si studii de caz din portofoliul Computaris, care va pot fi utile in propriile proiecte. 
Participarea la webinar este gratuita si se face pe baza de inscriere pe pagina evenimentului.

Introduceți evenimentul în

R Systems Computaris Europe

R Systems Computaris Europe

R Systems Computaris Europe este o companie specializata in servicii de transformare digitala bazata pe ultímele tehnologii din domeniul cloud, data analytics, automatizarea robotizata a proceselor, automatizare inteligenta, machine learning si inteligenta artificiala.Compania face parte din grupul R Systems, leader global in industria de te...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward