Bugete de peste 3.8 miliarde de dolari direcționate în 2019 spre industria IT globală

30 ianuarie 2019

Gartner anunță cele mai recente previziuni financiare cu privire la piața IT, ce se anunță a înregistra o creștere cu 3.2 procente față de anul 2018. 

Bugete de peste 3.8 miliarde de dolari direcționate în 2019 spre industria IT globală

Cu toate că vorbim despre nesiguranță, recesiune sau situații precum Brexit, screnariul financiar al acestui an include o creștere cu peste procente, JohnDavid Lovelock, Vicepreședinte Gartner.

Ceea ce este interesant este faptul că o mare parte a acestor investiții sunt direcționate către segmentul software, unde este previzionată o creștere de peste 8.5% în 2019, centre de date (creștere cu 4.2%), servicii IT (creștere cu 4.7%).

Cu o stagnare înregistrată anul trecut, piața device-urilor mobile inteligente pare să aibă parte de o creștere cu 1.6% în 2019.

Contribuția celor mai importante state în bugetele globale dedicate achizițiilor IT

India, China, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Australia, Germania, Brazilia, Anglia, Japonia, Franța sau Rusia sunt cele mai importante state care dețin, încurajează și dezvoltă industrii tehnologice spre care sunt direcționate bugete financiare semnificative.

Segmentul aplicațiilor de tip Software as a Service va înregistra o creștere și în anul 2020, când va fi evaluat la peste 466 de milioane de dolari.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward