Best Foods Romania dă startul digitalizării business-ului alături de SoftOne și Soft1 ERP

02 aprilie 2018

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business în Cloud din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea platformei Soft1 Open Enterprise ERP în cadrul companiei Best Foods Productions SRL România, unul dintre cei mai importanți producatori si distribuitori de snacks-uri si arahide din regiune, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România.

 Best Foods Romania dă startul digitalizării business-ului alături de SoftOne și Soft1 ERP

Implementarea face parte din procesul de tehnologizare şi extindere a companiei Best Foods Productions SRL România, care a atins anul trecut o cifra de afaceri de peste 80 milioane de lei, optând pentru o soluție premiată și recunoscută la nivel internațional, optimizată în totalitate pentru operararea atât on-premise, cât şi în Cloud. Implementarea Soft1 ERP în cadrul Best Foods a avut loc atât pentru sucursala din România, cât și pentru cea din Bulgaria, cu ajutorul sucursalei SoftOne din Sofia.

Prin colaborarea cu SoftOne, Best Foods Productions SRL România vizează alinierea la tehnologiile de ultimă generaţie în materie de soluţii software de business, optimizarea costurilor şi a proceselor, monitorizarea continuă a calității produselor și materiilor prime, fluidizarea vânzărilor și a lanțului de aprovizionare, precum și gestiunea eficientă a stocurilor.

Best Foods Productions SRL România reprezintă unul dintre cele mai prolifice business-uri regionale din producție, cu un brand recunoscut la nivel internațional, o dovadă vie a dezvoltării tot mai sănătoase a mediului de afaceri din zonă. Suntem fericiți să îi avem în portofoliul nostru de clienți şi să contribuim activ la creșterea și digitalizarea companiei și a mediului de business din Romania, care are o nevoie tot mai mare de acces la tehnologii de ultimă generație pentru managementul afacerii. Suntem încrezători că vom juca un rol important în evoluția companiei, iar soluția propusă, Soft1 Open Enterprise ERP, asigură o productivitate semnificativ mai mare şi o eficienţă sporită în gestionarea proceselor”, a declarat Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne România.

Unul dintre motivele pentru care am ales soluția propusă de SoftOne a fost faptul că ne oferă o variantă de ERP extrem de flexibilă şi customizabilă, care integrează pe o platformă unică toate activitățile noastre zilnice. În plus funcționalitățile unice de Enterprise Mobility, care ajută angajații noștri să lucreze productiv din orice loc, de pe orice dispozitiv, în orice moment, au reprezentat cu siguranță unul dintre diferențiatorii cheie ai Soft1 ERP față de alte soluții de pe piață. Suntem convinși că soluția Soft1 Open Enterprise ERP este cea mai bună alegere pentru orice companie, indiferent de dimensiune și de complexitatea activității și că ne va spijini în mod real operațiunile de producție și distribuție”, afirmă Serafim Ohonos, CEO Best Foods România.

Despre SoftOne Open Enterprise Solutions

SoftOne România are în prezent o rețea dezvoltată de parteneri în toată țara, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1. Soft1 ERP este singura soluție de business din România care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și care poate fi 100% personalizată. Soluția contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, printr-o interfață utilizator intuitivă, navigare facilă, funcționalități multiple, rapoarte operaționale și de analiză BI.

SoftOne este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.000 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 17.000 de companii în mai multe piețe internaționale.

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei retele extinse de peste 500 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, în special în Europa de Sud-Est. Prin intermediul acestora, SoftOne vine în întâmpinarea clienților din varii piețe internaționale (Grecia, Romania, Cipru, Serbia, Bulgaria, Rusia, Turcia).

Despre Best Foods Romania

Povestea companiei Best Foods Productions SRL începe în anul 1994, când Ochonos Epameinondas a decis să aducă în Romania experiența și produsele pe care acesta le producea în Grecia. Astfel, Best Foods a dezvoltat și în România o fabrică de producție cu standarde ridicate de calitate,  producând snacks-uri și arahide atât pentru piața internă cât și pentru export. Compania s-a preocupat în permanență să investească în linii de producție de ultimă generație, în gradul de dezvoltare a personalului din producție și a personalului auxiliar precum și în respectarea celor mai noi și înalte standarde de calitate și siguranță alimentară

Producția s-a adaptat permanent la cerințele pieței, inovarea fiind cuvântul ce a dus la  stimularea producției și la descoperirea de noi produse si tehnologii.

Best Foods Productions SRL are o experiență în activitatea de productie în România de peste 23 ani, cu rezultate remarcabile și o cifra de afaceri ce își continuă creșterea anual alaturi de numarul de angajați în creștere. Investim permanent în noi tehnologii inovatoare, pentru a oferi clienților noștri produse de cea mai buna calitate cu un gust deosebit ce respectă normele legislative.

 

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică pr

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Antares Romania isi planifica intreaga productie in doar 15 minute

Antares Romania, cel mai mare producator de scaune ergonomice din tara, isi planifica activitatea din cele doua fabrici in doar 15 minute. Inainte de a utiliza solutiile Senior Software, producatorul dedica chiar si 8 ore operatiunilor de planificare a productiei.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum creștem profitul unei fabrici cu ajutorul a 5 tipuri de aplicații software?

5 aplicații software pentru digitalizarea fabricilor și liniilor de producție

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de con­­cepte....

Citește articolul arrow_forward