Bento lansează aplicația Bento Mobile Device Management dedicată administrării flotelor de dispozitive mobile

04 martie 2020

Bento, companie specializată în dezvoltarea de aplicații software custom și consultanță IT, lansează aplicația Bento Mobile Device Management pentru a automatiza configurarea dispozitivelor mobile din cadrul companiilor și pentru a le degreva de grija administrării acestora.

Bento lansează aplicația Bento Mobile Device Management dedicată administrării flotelor de dispozitive mobile

Bento Mobile Device Management a fost conceput pentru a da forței de muncă din cadrul companiilor puterea mobilității, fără a face însă compromisuri asupra securității datelor companiei sau a productivității. Aplicația permite gestionarea facilă a smartphone-urilor și a tabletelor ce rulează sisteme Android și Windows, precum și a dispozitivelor cu Linux de tip Raspberry Pi.

Piața MDM la nivel global este de așteptat să crească cu aproximativ 23% față de 2018, motiv pentru care nevoia de administrare cât mai eficientă a flotelor de dispozitive mobile și garantarea securității datelor este din ce în ce mai mare. Bento Mobile Device Management contribuie la setarea facilă a dispozitivelor mobile pe autopilot.

Platforma de administrare Bento Mobile Device Management permite o vizualizare centralizată, 360 grade asupra stării dispozitivelor mobile configurate în sistem. Aceasta, setează terminalul în “modul kiosk” ceea ce permite echipelor din teren să aibă acces doar la aplicațiile și funcționalitățile agreate în cadrul companiei pentru a preveni breșele de securitate, pentru a crește productivitatea în rândul utilizatorilor, dar și pentru a reduce timpul de mentenanță.

Aplicația Bento Mobile Device Management a fost proiectată pentru a veni în sprijinul acelor companii care dețin un număr mare de utilizatori de dispozitive mobile, facilitând înrolarea în platforma și configurarea automată a acestora, precum: instalarea de patch-uri, crearea și gestionarea conturilor de utilizator, colectarea automată a datelor stocate, update-uri de versiuni și alocarea drepturilor de acces în funcție de rolul utilizatorului în cadrul companiei.

În caz de furt sau pierdere a dispozitivelor mobile, acestea pot fi închise sau șterse de la distanță fără a se compromite securitatea datelor din cadrul companiei.

“Creșterea rapidă a numărului de device-uri mobile utilizate în activitățile zilnice ale companiilor care au angajați distribuiți pe teren, dificultatea gestionării centralizate a acestora cumulate cu preocuparea constantă cu privire la securitatea datelor critice, sunt printre principalii factori care ne-au determinat să dezvoltăm această aplicație și să o oferim atât ca aplicație propriu-zisă cât și sub forma unui modul în cadrul altor produse Bento. Aplicația are rolul de a facilita instalarea centralizată, administrarea și monitorizarea dispozitivelor mobile, precum și automatizarea multor activități crescând astfel productivitatea utilizatorilor și implicit și a companiilor” – Radu Scarlat, General Manager în cadrul Bento.

Mai multe informatii despre aplicația Bento Mobile Device Management dezvoltată de Bento sunt disponibile la: https://www.bento.ro/bento-mobile-device-management.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

Aliniati-va rapid prevederilor noului regulament European cu ajutorul solutiei BENTO GDPR Ready!

Descoperă aplicația arrow_forward

Bento Food Manufacturing este o soluție puternică, elegantă și intuitivă pentru urmărirea și planificarea proceselor de producție alimentară din companii de dimensiuni medii și mari, cu peste 100 de angajați.

Descoperă aplicația arrow_forward

Bento Grânar simplifică și automatizează operațiile de depozitare și gestiune a stocurilor de cereale în silozuri. Produsul urmărește într-un mod simplu și intuitiv procesele specifice de recepție, laborator, gradare,...

Descoperă aplicația arrow_forward

Cu peste 15 ani experienta in dezvoltare de software si furnizare de infrastructura IT, Bento a acumulat un bagaj important de cunostinte de business, prin implementari complexe in companii multinationale din Romania, USA si Austria. Din acest motiv, Bento este mai mult decat un furnizor de solutii software: este in primul rand un consultant...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Raport GPeC E-Commerce România 2021: Cumpărături online de 6,2 miliarde de euro, în creștere cu 10% față de 2020

Potrivit estimărilor ARMO, GPeC și ale principalilor jucători din domeniu, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aprox. 10% mai mult decât în 2020 când valoarea comerțului online a fost estimată la 5,6 miliarde de euro. Creșterea a fost ușor sub previziunile inițiale potrivit cărora s-ar fi așteptat o...

Citește articolul arrow_forward