Descriere

Cu peste 15 ani experienta in dezvoltare de software si furnizare de infrastructura IT, Bento a acumulat un bagaj important de cunostinte de business, prin implementari complexe in companii multinationale din Romania, USA si Austria. Din acest motiv, Bento este mai mult decat un furnizor de solutii software: este in primul rand un consultant cu o intelegere profunda a proceselor intime, a aplicatiilor critice si a fluxurilor de informatii din organizatii de orice dimensiune.

Avand 2 birouri, unul in Romania si unul in Statele Unite, Bento propune solutii complete prin departamente complementare de analiza, prototipare, dezvoltare, testare, implementare si mentenanta. Compania ofera mixul perfect de cunostinte de business, expertiza tehnica, metodologie de dezvoltare si flexibilitate financiara. Bento inseamna o echipa de 30 de specialisti, care ofera solutii personalizate complete, cu aplicabilitate in orice industrie.

Aplicațiile companiei Bento - Intellectually Curious

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Bento simplifică și automatizează operațiunile de recepție, depozitare și gestiune a stocurilor de cereale

Bento a implementat soluția Bento Grânar în cadrul Comvex, cel mai modern terminal portuar de cereale din țară. Prin intermediul acestei soluții au fost simplificate și automatizate toate operațiunile de recepție, depozitare și gestiune a stocurilor de cereale ale Comvex, iar capacitățile de recepție în cadrul companiei au crescut la peste 500 de autocamioane cu cereale pe zi. 

Citește tot

Bento lansează aplicația Bento Mobile Device Management dedicată administrării flotelor de dispozitive mobile

Bento, companie specializată în dezvoltarea de aplicații software custom și consultanță IT, lansează aplicația Bento Mobile Device Management pentru a automatiza configurarea dispozitivelor mobile din cadrul companiilor și pentru a le degreva de grija administrării acestora.

Citește tot