Balkan eCommerce Summit 2024

16 Feb 2024

Evenimentul care adună afaceri de tip ecommerce și lideri din industrie din peste 15 țări din Balcani și Europa Centrală.

Balkan eCommerce Summit 2024

Prezentări informative și practice

Ascultă lideri din industrie cu cunoștințe vaste despre subiecte precum dezvoltarea produselor, instrumentele AI pentru creșterea afacerilor și multe altele.

Zonă cu peste 150 de standuri

Întâlnește unii dintre cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic și marketing digital din regiune într-un singur loc.

Comunică și organizează întâlniri prin intermediul aplicației mobile.

Petrecere de networking cu muzică live

Vezi ce are mai bun viața de noapte din Sofia, vizitând un loc minunat și bucură-te de o adevărată petrecere balcanică cu partenerii și prietenii de la eveniment.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

MerchantPro Compass: Piață locală de eCommerce își reia trendul ascendent cu +12% în trimestrul 2

Analiza realizată de MerchantPro - platforma locală de soluții Saas pentru e-Commerce - pe datele înregistrate de magazinele online active atât în 2024, cât și în prima jumătate a anului trecut, arată o creștere...

Citește articolul
Softlead

Entersoft WMS: Soluția Modernă pentru Managementul Depozitelor

În era digitală, unde eficiența și acuratețea sunt cruciale pentru succesul afacerilor, managementul depozitelor a evoluat de la procese manuale și laborioase la soluții automate și inteligente. Entersoft WMS (Warehouse Management...

Citește articolul