În 2023, Devhd a depășit cifra de afaceri de un milion de euro

16 Feb 2024

Devhd,  companie axată pe soluții inovatoare de transformare digitală bazate pe tehnologia ServiceNow, a depășit un milion de euro în cifra de afaceri, înregistrând astfel o creștere de 15% în comparație cu anul precedent.

 În 2023, Devhd a depășit cifra de afaceri de un milion de euro

Creșterea companiei în 2023 a fost asigurată în principal prin proiecte de consultanță și servicii, desfășurate în calitate de Partener Premier ServiceNow (dezvoltare, implementare, formare și suport pentru automatizarea proceselor de afaceri), în diverse domenii de activitate, de la industria auto, la producție și sectorul tehnologic. În cei 7 ani de activitate pe piața românească, compania a finalizat mai mult de 120 de proiecte și a livrat peste 40 de aplicații personalizate pentru clienți din țară și din străinătate, toate bazate pe tehnologiile și soluțiile de automatizare a proceselor ServiceNow.

Pentru 2024, compania își propune să înregistreze o cifră de afaceri de 1,25 milioane de euro, ceea ce ar echivala cu o creștere de 25% față de 2023. În același timp, se așteaptă ca echipa să depășească 30 de specialiști până la sfârșitul anului 2024, în prezent reunind 24 de colegi.

„De la înființarea noastră, am preferat să avem o creștere organică, găsind întotdeauna un echilibru între cererea clienților noștri și investițiile în resursele de care aveam nevoie, astfel încât să putem livra proiectele la timp și în condițiile de buget promise. Suntem fericiți că am reușit nu numai să menținem acest echilibru, ci și să construim o echipă și o cultură organizațională de care sunt convins că ne vor aduce multe satisfacții în anii ce vor urma”, explică Adrian Herdan, CEO Devhd.

Pentru acest an, compania își propune să se concentreze pe livrarea de proiecte și soluții pentru companii active în domenii precum producția, industria auto, serviciile financiare și tehnologia, cu accent pe conformitatea și reglementarea, dar și pe digitalizarea proceselor cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Anul 2024 va fi anul soluțiilor de Inteligență Artificială, însă nu va fi vorba doar despre ChatGPT, ci despre sute de alte soluții mult mai avansate, care vor avea un impact major asupra a cel puțin 3 industrii: servicii financiar-bancare și asigurări, retail (inclusiv comerțul electronic), media și telecomunicații. Odată cu definirea reglementărilor la nivel european, este posibil să vedem un progres important al AI în sectorul public, în special în domeniile administrației publice și sănătății. Cu siguranță va fi un an interesant pe care toți îl vom aminti ca fiind anul începutului unei noi revoluții tehnologice”, adaugă Adrian Herdan.

Fondată în 2016, Devhd este prima companie din România care și-a asumat rolul de a furniza soluții digitale personalizate pentru transformarea digitală prin platforma ServiceNow. Devhd a livrat cu succes peste 120 de proiecte ServiceNow și mai mult de 40 de aplicații personalizate la timp și în buget, obținând un Scor de Satisfacție a Clienților de 4,75/5, prezentat pe pagina și site-ul companiei ServiceNow. În toamna anului 2022, Devhd a fost selectată să participe la programul de accelerare InnovX - BCR 2022 Scaleup Cohort alături de alte 15 companii din Europa Centrală și de Est (ECE). De asemenea, în 2022, Devhd a primit certificarea de Partener Premier ServiceNow.

Devhd este prima companie 100% romaneasca de consultanta si servicii de transformare digitala pe platforma ServiceNow, pentru clienti enterprise. 

Incepand cu anul 2022, compania a devenit Partener Premier ServiceNow pentru toate cele trei module : Consultanta & Implementare, Sales si Build (aplicatii personalizate in functie de nevoile clientului). Astfel, clientii pot apela la Devhd atat pentru achizitionarea solutiilor ServiceNow cat si pentru implementarea lor, iar Devhd poate construi totodata si solutii personalizate. 

 Cu o experienta de peste 10 ani, consultantii si arhitectii nostri au ajutat clienti la nivel international sa eficientizeze procesele de business prin ServiceNow. Echipa Devhd preia proiecte complexe, end-to end, de la nivel de Technical Architecture & GovernanceAdvisory & ConsultingImplementation pana la Integrari & AutomatizariCustom App development si Training.

Oferim consultanță strategica, implementare ​ș​i suport/ mentenanta pentru ​aplicatii​, in urmatoarele arii: 

  • fluxuri IT (IT Service Management (ITSM), Strategic Portfolio Management (SPM), IT Operations Management (ITOM), IT Asset Management (ITAM) 
  • ​experiențe​/ fluxuri pentru ​angajați​ (HR Service Delivery, Service Portal) 

  • ​experiențe​/ fluxuri pentru ​clienți​ (Customer Service Management)  

  • dezvoltare de ​aplicații​ ​și​ automatizări/ integrări de software  

Avand 20 de profesioniști certificați ServiceNow,  inclusiv 2 arhitecti tehnici certificati, vasta experiența a echipei Devhd cu ServiceNow asigura succesul clientilor nostri si atingerea obiectivelor de rentabilitate a investitiei. Folosim metodologii testate si validate pentru a construi aplicatii de calitate care ating si depasesc obiectivele de valoare ale afacerii clientilor, construind solutii practice si de viitor, eficiente, scalabile si sustenabile din punct de vedere al costurilor pe termen lung.

*Mai multe informatii despre platforma ServiceNow si modul de lucru puteti gasi aici https://www.dev-hd.com/frequently-asked-questions/

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul