Asseco SEE SRL, partener strategic Kofax in Sud-Estul Europei

12 septembrie 2014

Asseco SEE România, unul din cei mai importanţi integratori de sisteme, soluţii şi servicii IT, precum şi dezvoltator de aplicaţii pentru sectorul bancar din România își menține statutul de Kofax Platinum Partner, pentru al 17-lea an consecutiv.

Asseco SEE SRL, partener strategic  Kofax in Sud-Estul Europei

Asseco SEE România, unul din cei mai importanţi integratori de sisteme, soluţii şi servicii IT, precum şi dezvoltator de aplicaţii pentru sectorul bancar din România își menține statutul de Kofax Platinum Partner, pentru al 17-lea an consecutiv.

În domeniul automatizării afacerilor, Asseco SEE este unul din putinii parteneri Kofax Platinum din regiune, având experienţă vasta în proiecte de livrare a solutiilor bazate pe tehnologia Kofax zona guvernamentala financiara, asigurari si telecomunicatii. Portofoliul Kofax de solutii Intelligent Capture & Exchange automatizează captura informaţiei și asigură livrarea informațiilor într-un timp foarte scurt către aplicații de tipul „Line Of Business”.

Asseco SEE este partener Kofax din 1997 şi dispune de competenţe şi experienţă în implementarea de proiecte complexe (Captura, Electronic Document Archiving, Content Management, Case Management, Business Process Management etc.).

În calitate de Platinum Partner, Asseco SEE România a demonstrat calitatea produselor Kofax și capacitatea de a răspunde cerințelor clienților printr-o serie de implementări de succesfolosind aceasta tehnologie. Colaborarea cu Kofax ne-a oferit posibilitatea de a furniza clienților noștri soluții ce au ajutat la accelerarea proceselor de business, reducerea costurilor și creșterea ratei de răspuns față de confruntarile de zi cu zi. Cu o echipă de 6 specialiști în tehnologiile Kofax am reușit să eficientizăm costuri, să diminuăm riscuri și să reducem la minim procesele bazate pe hârtie clienților din portofoliul Asseco SEE SRL”, a menționat Mihai Babescu, Solution Sales, Asseco SEE România.

Asseco SEE România este unul din cei mai importanți integratori de echipamente, soluții, servicii și sisteme IT, precum și dezvoltator de aplicații pentru domeniul bancar din România, situându-se în mod constant printre liderii pieței IT din țara noastră. Compania face parte din grupul regional Asseco South Eastern Europe (ce cuprinde entități de business din 12 țări din zona Balcanilor), care la rândul său este componentă a companiei poloneze Asseco, una din cele mai importante companii IT din Europa. Grupul Asseco SEE are peste 1.400 de angajați provenind din 13 țări. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cotate ca fiind cele mai mari din sud-estul Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE.

Kofax furnizează de peste 20 de ani soluții pentru automatizarea proceselor de business în care documentele dețin rolul principal, administrând capturarea, transformarea, schimbul și circulația fluxurilor de informații critice de business de pe hârtie, fax sau format electronic într-o manieră precisă, mai eficientă ca timp și costuri. Soluțiile Kofax iși dovedesc adevărata profitabilitate în domenii precum administrația publică, sectorul financiar - bancar și al asigurărilor, utilități, industrie sau telecomunicații. Kofax deține subsidiare în 30 de țări, peste 20.000 de clienți la nivel mondial, iar produsele și serviciile sale sunt disponibile în mai mult de 70 de țări.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward