Asseco SEE printre cele mai inovatoare companii la FinovateEurope 2015, Londra

27 noiembrie 2014

Asseco SEE a fost selectată să participe la cea mai prestigioasă conferință mondială dedicată tehnologiilor digitale bancare și inovațiilor, FinovateEurope, ediția 2015, ce se va desfășura la Londra între 10 și 11 februarie.

Asseco SEE a fost selectată să participe la cea mai prestigioasă conferință mondială dedicată tehnologiilor digitale bancare și inovațiilor, FinovateEurope, ediția 2015, ce se va desfășura la Londra între 10 și 11 februarie. Compania va fi prezentă cu soluția end-to-end implementată la Telenor banka din Serbia, ce a dus la transformarea acesteia în prima bancă din regiunea de Sud-Est a Europei care furnizează clienților doar servicii mobile și online. 

Asseco SEE, liderul regional în furnizarea de soluții bancare și membru al uneia dintre cele mai mari grupuri IT din Europa, va împărți scena cu Telenor banka, prezentând oferta de produse financiare inovatoare, rezultat al sinergiei dintre domeniul telecomunicațiilor și cel bancar, cu ajutorul tehnologiei digitale dezvoltată pentru domeniul bancar de Asseco SEE .

În cadrul acestui proiect, Asseco SEE a implementat portofoliul complet al soluției ASEBA Multichannel, ce reprezintă o soluție integrată pentru servicii bancare electronice, concepută pentru a oferi servicii bancare către canalele de distribuție noi sau alternative și pentru a îmbunătăți relația de afaceri și comunicarea dintre bănci și clienții acestora. ASEBA Multichannel permite băncii să mențină toate canalele digitale sub un singur hub, renunțând la varianta "canalelor independente", cu o integrare perfectă, același aspect și percepție pentru utilizator pe dispozitive diferite, de exemplu în browser, pe telefonul mobil sau tabletă.

FinovateEurope 2015 va reuni 70 de companii, care vor prezenta în 7 minute fiecare cele mai recente inovații referitoare la serviciile financiare.

Finovate este o conferință structurată pe prezentări de demo-uri, pentru companii inovatoare noi sau deja existente din domeniul tehnologiilor bancare și financiare. Anual se organizează trei conferințe Finovate, pentru regiunile Europa, America și Asia, fiecare cu un număr de invitați restrâns. Participanții la conferință sunt acceptați doar pe bază de invitație, organizatorii fiind cei care efectuează procesul de selecție a companiilor participante, în urma unei analize riguroase a aplicanților. Conferința atrage un public numeros și influent, format din top manageri din domeniul financiar-bancar, investitori, jurnaliști, industriași, bloggeri, auditori și antreprenori. Organizatorul FinovateEurope este grupul Finovate.

Despre Asseco SEE

Grupul de firme Asseco SEE este una dintre cele mai mari companii de IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea Europei de Sud-Est (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Compania oferă soluții IT&C pentru diverse verticale industriale, inclusiv sectorul financiar, cel al plăților, administrației publice și telecomunicațiilor. Din octombrie 2009, acțiunile Asseco Europa de Sud-Est (Asseco SEE) au fost listate la Bursa din Varșovia. Grupul Asseco SEE are aproape 1.400 de angajati în 13 țări. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cotate ca fiind cele mai mari din sud-estul Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. 

Despre FinovateEurope

FinovateEurope este o conferință bazată de demo-uri, dedicată start-up-urilor inovatoare sau companiilor deja existente din domeniul tehnologiei bancare și financiare. Organizat la Londra, evenimentul oferă o perspectivă plină de înțeles a viitorului financiar, într-un format alert, structutrat și original. FinovateEurope este organizat de Grupul Finovate. Pentru mai multe informații despre eveniment sau pentru a vizualiza videoclipuri ale demo-urilor prezentate la conferințele anterioare, vă rugăm să vizitați www.finovate.com .

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward