Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

20 ianuarie 2020

Trenduri în e-commerce la nivel global

Asos introduce tehnologii de realitate augmentată pentru a ajuta clienții să identifice măsura corectă a hainelor

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători online din industria de retail globală, Asos anunță testarea unui instrument cu ajutorul cărora clienții să identifice facil ce tip de model de haine ar fi potrivite în funcție de specificul corpului lor.

See My Fit le permite cumpărătorilor să vizualizeze un produs vestimentar pe un model care are aceleași coordonate ca ale clientului (înălțime, statură, greutate etc.), pentru a stabili dacă li s-ar potrivi și lor. Strategia implementării unei astfel de funcționalități are în vedere scăderea retururilor și creșterea valorii coșurilor de cumpărături online.

Modulul See My Fit este dezvoltat în parteneriat cu o companie israeliană, Zeekit, specializată în aplicații de tip Augmented Reality (AR). De-a lungul timpului, Asos a investit constant în module și funcționalități care să susțină experiența achiziției online.

 

 

Aplicații software recomandate

În contextul economic actual, un element cheie pentru dezvoltarea oricărei afaceri este eficientizarea relațiilor cu clienții. Prin urmare, dacă modelul de business al companiei tale presupune vânzarea la volum mare, implementarea unei soluții...

Citește tot arrow_forward

Tehnologia web face ca inclusiv tranzacțiile comerciale între companii să se poata realiza cu viteza și precizia specifice canalului de vânzări online. Indiferent de domeniul în care activează și de natura produselor comercializate, în zile...

Citește tot arrow_forward

Softlead Marketplace este o soluție de tip SaaS, dedicată business-urilor care vor să implementeze rapid un marketplace. Aplicația se poate personaliza, la cerere, în funcție de tipul business-ului, de industria din care provine și de spe...

Citește tot arrow_forward

Optimall WebAPI este o soluție software care te ajută la administrarea magazinelor Online. WebAPI facilitează sincronizarea comenzilor, facturilor, prețurilor, clienților, stocurilor dintre un magazin online și sistemul de gestiune ERP. 

Citește tot arrow_forward

Implementam magazine online bazate pe platforma Shopify, o platforma dedicata optimizării experienței de comerț electronic atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor, oferind un sistem robust și ușor de folosit, care...

Citește tot arrow_forward

Aplicația noastră de integrare poate automatiza procesul de generare a AWB-urilor pentru DPD, notificarea clienților despre starea livrării și închiderea comenzilor dupa livrare.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Sypher lansează un instrument gratuit de evaluare rapidă a conformității GDPR

Sypher lansează un instrument gratuit și complet anonim care oferă posibilitatea companiilor să-și evalueze rapid capacitatea de a demonstra conformitatea GDPR.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP: Top 10 tendințe din tehnologie cu impact major în următorul deceniu

Experții SAP, lider global în transformare digitală, prezintă cele mai importante zece tendințe din tehnologie cu impact major în dezvoltarea mediului de business și a societății de-a lungul următorilor 10 ani.   

Citește articolul arrow_forward