Appsecco – compania pentru securitatea aplicațiilor – a obținut finanțare pentru extindere pe piața globală

23 decembrie 2016

Appsecco – compania producătoare de soluții pentru securitatea aplicațiilor, lansată în acest an, a obținut în prima parte a lunii decembrie, prin prisma unui consorțiu de investitori, capitalul de finanțare inițial necesar extinderii operațiunilor sale către clienții din UK și de la nivel global.

Appsecco – compania producătoare de soluții pentru securitatea aplicațiilor, lansată în acest an, a obținut în prima parte a lunii decembrie, prin prisma unui consorțiu de investitori, capitalul de finanțare inițial necesar extinderii operațiunilor sale către clienții din UK și de la nivel global.

Appsecco este o companie specializată în securitatea aplicațiilor care furnizează soluții de securitate adaptate realității comerciale, către industria IT. Fondatorii săi dețin o experiență îndelungată și un portofoliu de success în sectoarele de securitate, dezvoltare și tehnologie, pe care îl folosesc drept dovadă pentru a demonstra că organizația se bazează pe cele mai înalte standarde în furnizarea serviciilor sale.  Împreună, aceștia oferă abilități complementare complexe, utile în crearea și evoluția business-urilor, componentei software și securității aplicațiilor.


Scopul companiei este să furnizeze sfaturi obiective, pragmatice și practice în domenii precum securitatea aplicațiilor web, mobile și în securitatea software-ului folosit pentru dezvoltarea acestora, la nivel global. Prin îmbinarea expertizei fondatorilor săi, Appsecco are în prezent acces la o gamă largă de aptitudini și cunoștințe în domeniu. Serviciile sale acoperă întregul proces al dezvoltării unui software, de la suport  în crearea și implementarea unei culturi a securității în cadrul organizațiilor și echipelor de programare, analiză și consultanță în securitatea aplicațiilor și infrastructurii asociate, și până la furnizarea unor răspunsuri și sfaturi în cazul unui incident sau a unei încălcări a securității.

Suntem încântați că am reușit să atingem target-ul investiției inițiale, ce ne va permite să ne extindem operațiunile în India și să creștem eforturile proprii de marketing în cadrul piețelor principale din UK, India și Quatar. Sperăm ca, în 2017, să putem începe explorarea unei strategii de intrare pe piața din S.U.A. – a declarat co-fondatorul Gwilym Lewis

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward