„Software craftsmanship is a long journey to mastery. It’s a lifestyle where developers choose to be responsible for their own careers and for improving their craft, constantly learning new tools and techniques. Software Craftsmanship is all about putting responsibility, professionalism, pragmatism and pride back into software development” - „Sandro Mancuso”
Adobe este unul dintre cei mai mari producători de software la nivel global cu un portofoliu de produse impresionant in industria multimedia, creație si digital marketing.
Adobe Romania este prezenta pe piața locala din anul 2006 prin achiziționarea companiei Interakt, una dintre cele mai mari tranzacții din acea perioada. Centrul de dezvoltare din București numără in prezent peste 500 de ingineri, fiind cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din Europa.
Începând cu a doua jumătate a lunii martie, Adobe Romania organizează un workshop de 5 sesiuni intitulat „Adobe Developer Bootcamp” pentru studenții de la facultățile cu profil tehnic, pasionați de dezvoltarea software.
In timpul workshop-ului, cei 20 de participanți o sa aibă ocazia de a dezvolta pas cu pas, sub îndrumarea specialiștilor companiei, o aplicație enterprise in limbajul de programare Java (Versiunea 11).
In dezvoltarea aplicației, participanții își vor modela altfel viziunea asupra unei aplicații, învățând sa ia în considerare si alte aspecte ale unui produs software, pe lângă cel pur funcțional. Aici incluzând aspecte de mentenabilitate al aplicației, performanta, monitorizare, arhitectura.
In acest workshop studenții o sa înțeleagă care sunt noile practici in dezvoltarea software, folosind instrumentele puternice ce acompaniază limbajul de programare Java in versiunea 11. Parcurgând noțiuni in tendințele actuale precum dezvoltarea web, Microservicii, Circuit Breaker, Monitoring and logging.
Daca dorești si tu sa participi, te invitam sa completezi formularul disponibil aici:
https://goo.gl/forms/TEclWoKA2gTsUIun1
Înscrierile se desfășoară pana pe data de 10 Martie, anunțarea participanților se va face pe data de 14 Martie.
Se asigura masa in fiecare sesiune de workshop plus alte cadouri si surprize!
Sunt necesare cunoștințe prealabile de OOP (Object Oriented Programming).