Descriere

WiSoft Professional Services este o companie tânără cu o echipă care are o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea de WMS și soluții de business.

Am combinat pasiunea, experiența și tehnologia pentru a crea soluții inovative. Acestea vin în întâmpinarea clienților care își doresc soluții de gestiune flexibile.

Aplicațiile companiei WiSoft Professional Services

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la WiSoft Professional Services

Ce funcționalități trebuie să includă soluția WMS pentru operatorii logistici 3PL?

Spre deosebire de distribuitorii cu depozite clasice care dețin un WMS, atunci când analizează posibilitatea achiziționării sau upgradarii unei soluții WMS, operatorii logistici 3PL trebuie sa ia în considerație și alte funcționalități suplimentare, cum ar fi managementul facturării în funcție de client, documentele personalizate, comunicarea și vizibilitatea, accesul pentru clienții logistici și integrarea cu soluții software pe care aceștia le utilizează. 

Citește tot

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

Citește tot

Salvati timp si bani cu o solutie de inventariere in cloud

Pe final de an activitatea celor mai multe companii creste considerabil, datorita dorintei de a creste volumul de comenzi, organizarii de campanii de promovare sau a evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna. Pe langa acestea insa, mai trebuie avuta in vedere o activitate obligatorie si care necesita timp, atentie la detalii si mai ales rabdare. Este vorba, desigur, despre inventarul anual obligatoriu.

Citește tot