Descriere

De peste 13 ani, WINFO implementează și dezvoltă proiecte de Business Intelligence și Data Analytics pentru cele mai mari companii din România. În prezent oferim tehnologie de ultimă oră, alături de o gamă completă de servicii de consultanță, implementare, suport, training și licențiere clienților din zona Enterprise.

Ne-am specializat pe diverse industrii, domenii și tehnologii. Clienți precum Carrefour, Cora, Ursus Breweries, Auchan, Group Renault Romania, Arctic, Hutchinson, Farmaciile Dona, Elit își definesc deja indicatorii de business cu ajutorul soluțiilor noastre.

Soluțiile de tip Business Intelligence includ sisteme informatice de identificare, extragere și analiză a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real în luarea deciziilor de business. Tehnologia patentată de Qlik, permite manipularea instantanee, în memorie a seturilor de date masive, optimizând viteza și comprimând datele din mai multe surse pentru o imagine completă a informațiilor.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru orice informație, referitorare la serviciile noastre. Contactează-ne!

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!