Descriere

  • Lider in Romania in externalizarea serviciilor de payroll si administrare de personal;
  • Software de resurse umane adaptabil fiecarui business;
  • Solutii rapide de implementare;
  • Ales de peste 250 de clienti companii multinationale si nationale;
  • Certificat in managementul calitatii ISO 9001:2008 si sistemul de management al securitatii informatiei ISO:IEC 27001:2013.

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 20 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara, pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Smartree este singurul partener local al ADP pentru servicii de salarizare in Romania. Angajatorii din intreaga lume se bazeaza pe ADP pentru solutii tehnologice de tip Cloud si servicii care ii ajuta sa gestioneze cea mai importanta resursa a companiilor – oamenii. De la resurse umane, managementul talentelor si administrarea beneficiilor pana la salarizare si conformitate cu legislatia locala, ADP ofera expertiza si capabilitati la cel mai inalt nivel, sprijinind clientii in demersul lor de optimizare si dezvoltare a fortei de munca. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul ADP.com.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor peste 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc. Smartree proceseaza in momentul de fata 800.000 de angajati anual pentru cei peste 200 de clienti.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Smartree HRTECH SA

SMARTREE: topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Potrivit Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR, facultatile cu profil de inginerie software sau de Limbi Strainesunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat dupa finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera.

Citește tot