Descriere

Agenda365 este gandit sa fie un instrument eficient pentru companiile de servicii care lucreaza cu un sistem de programari pentru clienti. Specialistii si personalul auxiliar tin evidenta tuturor programarilor si dosarelor electronice, iar clientii primesc mesaje personalizate de reamintire prin care pot confirma, anula sau solicita reprogramarea.

Aplicatia a fost gandita in asa fel incat tot timpul pierdut in administrarea programarilor sa fie astfel castigat. Totul devine mult mai organizat, iar cautarile sunt foarte rapide precise si ofera toate detaliile de care aveti nevoie.

Functionalitatile si detaliile care va ajuta sa va tineti programarile pot fi personalizate in functie de domeniul de activitate. In aplicatie vor aparea doar informatiile de care aveti nevoie si nimic in plus care sa va incurce.

Portalul pentru clienti este o zona a aplicatiei unde acestia o pot accesa de la distanta si pot vedea atat programarile din trecut cat si cele viitoare. Tot de aici ei pot confirma, anula sau cere o reprogramare.

Aplicațiile companiei Manage It Soft

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!