Descriere

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G DATA Software AG este pionier in industria de antivirusi. Au trecut mai bine de 30 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume. 

Rezultatele testelor demonstreaza ca securitatea IT “Made in Germany” ofera utilizatorilor de Internet cea mai buna protectie posibila. Stiftung Warentest a testat produsele de securitate pe Internet inca din 2005. In toate cele 9 teste desfasurate intre 2005 si 2016, G DATA a dovedit cea mai buna detectie. In testele comparative efectuate de AV-Test, solutiile G DATA au demonstrat, cu regularitate, cele mai bune rezultate in detectia programelor malware. La nivel international, G DATA Internet Security a fost, de asemenea, premiata drept cea mai buna suita de securitate de catre publicatiile independente – in tari precum, Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si Statele Unite. 

Gama de produse include solutii de securitate pentru utilizatori casnici si companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G DATA sunt disponibile in peste 90 de tari din intreaga lume.

G DATA este solution partner  Microsoft Cloud in Germany. G DATA este primul si singurul furnizor de solutii antivirus care face parte din Microsoft Cloud Germany - cu o arhitectura de securitate special conceputa pentru Azure. Datele sensibile ale clientilor si partenerilor nostri sunt stocate in conditii de siguranta conform legilor stricte din Germania, referitoare la confidentialitatea datelor.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G DATA sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la G Data Software

G DATA se alătură inițiativei globale privind protecția împotriva infracţionalității cibernetice

Furnizorul german de securitate IT, G DATA Software, subliniază angajamentul său în lupta împotriva infractionalității cibernetice. Cybersecurity Tech Accord este o coaliție de peste 60 de companii IT internaționale din întreaga lume. Scopul asociației este protejarea clienților de atacurile periculoase, indiferent dacă sunt venite dinspre infractori cibernetici sau servicii secrete. Pe lângă dezvoltatorul de solutii antivirus G DATA, dintre membri mai fac parte Microsoft,

Citește tot

Vulnerabilitate critică: Primul vierme de Android a fost descoperit

Experții în domeniul securității datelor de la G DATA raportează cu privire la constatările lor și explică modul în care se poate închide breşa.

Citește tot

SID 2018: O mai mare securitate IT pe Internet

Anul trecut, utilizatorii de Internet din Germania au petrecut aproape 2,5 ore pe zi în fiecare zi (sursa: studiu online ARD/ZDF). În special, tinerii petrec mult timp pe rețele sociale și pe serviciile de mesagerie. Cu toate acestea, atunci când fac acest lucru, ei sunt adesea neglijenți cu datele lor personale și, astfel, îşi pun în pericol identitatea lor digitală. Un alt pericol atunci când navighează pe web-ul din întreaga lume este hărţuirea ciberne

Citește tot

„Coborârea standardelor de securitate este extrem de periculoasă“

G DATA susţine menținerea unor standarde înalte de securitate. Acestea nu trebuie să fie slăbite de nimeni , nici măcar de către un guvern.

Citește tot

„Datele mele raman in Europa.“

Interzicerea software-ului de securitate strain in SUA si Rusia a reaprins discutiile despre activitatile FSB / KGB si NSA si despre backdoor-urile din software-urile de securitate. Expertul in securitate IT din Germania isi demonstreaza independenta in cea mai recentă campanie.

Citește tot

G DATA Generation 2018: Securitatea IT a făcut un pas înainte

Banking, emailing, cumpărături online sau rețele sociale - acestea sunt servicii online cunoscute tuturor utilizatorilor de Internet. Fiecare dintre ele implică circulaţia datelor personale și confidenţiale. Atacurile desfăşurate prin intermediul programelor ransomware și pierderea datelor critice au arătat că sunt necesare tehnologii moderne, de auto-învățare, pentru a proteja în mod fiabil utilizatorii împotriva amenințărilor cibernetice curente. 

Citește tot