Descriere

CS Vision este o companie de consultanta si dezvoltare solutii software de busines, creata in urma cu 11 ani de un tanar antreprenor roman din Brasov.
Viziunile si ideile sale inovatoare s-au transformat in proiecte de succes pentru clientii nostri.
In prezent activitatea companiei se concentreaza pe dezvoltarea celor doua divizii, de software de business si de hardware interactiv.
Divizia de software de business este specializata in folosirea tehnologiei Microsoft.
Domeniile abordate pana in prezent sunt:

  • Management de documente,
  • Managementul task-urilor
  • Business Process Management,
  • Enterprise Content Management,
  • Dezvoltarea de solutii software custom


Proiectele realizate folosesc la maxim functionalitatile Microsoft Office Sharepoint Server.
Specialistii CS Vision adapteaza Sharepoint prin customizari si integrari cu alte aplicatii pentru a crea solutii prin care se gestioneaza activitatea unor departamente, dar si solutii complete pentru gestionarea activitatii unor companii si institutii.

Divizia TomTouch, de hardware interactiv (infochioscuri, totem-uri interactive, suprafete multitouch, chioscuri tranzactionale), dezvolta interfete custom, indoor si outdoor, care ofera un alt canal de comunicare intre organizatii si utilizatorii acestora.
Terminalele produse de TomTouch au licenta de conformitate SREN, cele de outdoor fiind clasificate si IP54.

In prezent CS Vision este, probabil, cea mai importanta companie romaneasca care activeaza in domeniul sistemelor interactive, avand in portofoliu inclusiv implementari transnationale.
CS Vision are certificarile ISO 9001 si 14001, certificarile privind Securitatea Informatiei, ISO 27001 si pe cea de Sanatate si Securitate Ocupationala, OHSAS 18001.

                     Aveti nevoie de o echipa inteligenta, dinamica, inovativa pentru care “a vrea” e echivalentul verbului “a putea”!

Clientii nostri beneficiaza de solutii inovative, dezvoltate custom, care rezolva situatiile specific activitatii acestora.
       Ne-am obisnuit sa fim inovativi, pentru a oferi clientilor nostri idei si proiecte de valoare. Avand un proiect special, deveniti SPECIAL, DIFERIT, UNIC!

Pentru ca ne plac provocarile initiate de clientii nostri, cautam proiecte in care putem investi know-how-ul si experienta noastra dar sa producem si valoare adaugata.

    Suntem la curent cu ultimele tehnologii. Utilizarea ultimelor tehnologii ofera clientilor nostri solutii flexibile, scalabile, ROI rapid, utilizare pe termen indelungat.
    Avem in spate experienta a peste 200 proiecte de dezvoltare si cunostintele acumulate ne ajuta sa oferim clientilor consultanta necesara identificarii solutiei.
  Standardizarea procedurilor de dezvoltare dar si utilizarea unor metodologii stricte ne ajuta in reducerea timpului de dezvoltare, reducerea riscului de proiect si atesta calitatea proiectului.
  Know-how-ul, colectia de best-pratice-uri acumulata din proiecte, consultanta oferita pentru optimizarea proceselor de afaceri, profesionalismul si implicarea echipei noastre, au impulsionat clientii - companii cunoscute din domeniul privat dar si public - sa se implice, alaturi de noi pe termen lung si-n acelasi timp sa ne recomande altor companii.

Aplicațiile companiei CS Vision

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!