Despre WebIndexer

Platforma CMS WebIndexer este perfect potrivită pentru crearea de site-uri web pentru întreprinderi mici și mijlocii, în aproape orice domeniu de activitate, oferind funcționalitate pentru Business website, E-shop cu coș de cumpărături sau coș pentru cerere de ofertă, Hotel, Agenție de turism, Rent a car, chiar și Portal sau Business Directory.

WebIndexer creează cu efort minim site-uri profesionale bine structurate, responsive, conforme cu standardele internaționale si seo friendly.
Interfața de gestionare a conținutului este extrem de ușor de utilizat și intuitivă, chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.
Are o navigare simplă, similară cu cea a site-ului, astfel încât utilizatorul are nevoie doar de câteva minute pentru a înțelege modul în care funcționează chiar și fără pregătire, fără a se simți confuz sau obosit.
Este de asemenea disponibilă în limba română.

Funcționalitatea si uzabilitatea înalte ale sistemului, funcțiunile avansate implementate, layout-ul modern responsive fac WebIndexer o soluție flexibilă CMS pentru orice tip de proiect web.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
  • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
  • SaaS
  • On premises
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
Instruire
  • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
  • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru WebIndexer

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația WebIndexer completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!