Despre UPfit.cloud

UPfit.cloud este softul de management perfect pentru clubul tău de fitness.

Ne dorim să ai membri fericiți, încântați de ușurința cu care se desfășoară toate activitățile din club și surprinși de rapiditatea cu care li se răspunde la cereri.

Urmărești ușor și în timp real activitatea din club

Vrem ca echipa ta să se concentreze pe obiectivele membrilor și să le acorde atenția de care au nevoie, știind că operațiunile de zi cu zi se pot face rapid și ușor. De aceea, am optimizat fiecare operațiune pentru a necesita cât mai puțin timp. Poți înregistra și vinde un abonament într-un minut! Iar colegii noștri din departamentul de Customer Success te ajută oricând ai nevoie, prin telefon sau email. 

Cu softul de management UPfit.cloud administrezi cu ușurință întreaga activitate, de la abonamentele membrilor, la clasele de Group Fitness, vânzări sau activitatea membrilor și a antrenorilor.

Mai simplu de utilizat decât alte softuri de pe piață

UPfit.cloud are o interfață prietenoasă și o versiune pregătită pentru telefon și tabletă, astfel încât poți accesa softul de oriunde, facilitându-ți munca. Chiar și în vacanță vei putea verifica ce se întâmplă în club. Nu ai nevoie decât de o conexiune la internet! După ce te obișnuiești, nu vei mai dori alt software.

Ai garanția securității datelor tale

Securitatea datelor este o prioritate pentru noi, de aceea am implementat politici clare de securitate și backup al datelor. Toate datele sunt în siguranță întrucât folosim platforma de cloud a liderului în domeniu, Amazon WebServices. În fiecare lună actualizăm UPfit.cloud cu funcții noi sau cu optimizări ale operațiunilor existente, pe baza feedback-ului primit de la toți utilizatorii.

Configurare rapidă, fără complicații și fără cost adițional

Echipa noastră îți configurează contul aferent clubului: setări club, setări privind modulul financiar (facturi și contracte), tipuri de abonamente, tipuri de clipcarduri, metode de plată și alte detalii. Îți recomandăm echipamentele de care ai nevoie pentru a ușura munca echipei tale din recepție, iar cu ajutorul partenerilor noștri le poți achiziționa rapid și fără complicații.

Alegi ce ai nevoie pentru activitatea sălii de fitness

Fiecare club de fitness este unic, de aceea UPfit.cloud oferă diverse servicii, unelte și funcționalități care să se potrivească perfect afacerii tale. Îți configurezi ușor pachetul pe care îl dorești plecând de la pachetul BASIC. Beneficiezi de toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru ca să începi imediat să îți optimizezi activitatea clubului. Prețul pachetului pornește de la 110 euro / lună + TVA.

UPfit BIZ este platforma aleasă de World Class, liderul în fitness din România.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
 • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Sistem de operare
 • Windows
 • Ubuntu
 • MacOS
 • CentOS
 • Redhat
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Demo/trial
 • Demo în cadrul unei prezentări

Solicită un demo pentru UPfit.cloud

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația UPfit.cloud completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!