Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Promotiful completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Interactions Marketing

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul fiind de 7 ani. In portofoliul INTERACTIONS, de-a lungul timpului s-au numarat clienti si branduri precum Telekom, Mega Image, Audi, SEAT, Hochland, Macromex (Edenia), Salterra, Mobexpert, Martini, Nestle (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), STR8, C-Thru, Porsche Finance Group, CEC Bank, eBuget, Martini, Niran Cosmetics, LG Electronics, Oracle, Camusat, Metropolitan Life, iCentre.De asemenea, INTERACTIONS detine aproape 50 de premii creative sau nominalizari, pentru doua treimi dintre clientii pentru care a lucrat. INTERACTIONS a obtinut titlul de Agentia Anului la IAB Mixx Awards 2013, precum si primul si singurul premiu creativ obtinut de o agentie din Romania la IAB Mixx Awards Europe in 2014 (Paris).Prezentarea serviciilorPrograme de dialog cu consumatorii pe termen lung,eCRM si cluburi de loialitate,email marketing,generare de leaduri,promotii online,strategie de comunicare,servicii creative,dezvoltare web,dezvoltare aplicatii mobile,dezvoltare software,- dezvoltare de content pentru social media,- PPC