Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Biologie liceu Vol. I completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Softwin/Intuitext

INTUITEXT este compania de software educaţional a grupului Softwin şi unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator. Produsele educaţionale în format electronic dezvoltate de INTUITEXT sunt adaptate exigenţelor de învăţare ale noilor generaţii de elevi, transformând noţiunile abstracte şi informaţiile teoretice într-un conţinut multimedia atractiv. Pe piaţa educaţională din România, compania oferă momentan 19 titluri ce acoperă 5 materii de studiu pentru primar, gimnaziu şi liceu (Matematică, Fizică, Chimie, Biologie şi Geografie). La acestea se adaugă două produse unice la nivel mondial destinate pasionaţilor de matematică: întreaga colecţie de 113 ani a Gazetei Matematice în format electronic şi Revista de Matematică din Timişoara care reuneşte în format digital toate ediţiile publicaţiei începand cu anul 1921. Seria „Geometrie, între joc şi nota 10!” a obţinut la sfârşitul anului 2007 premiul mondial în eLearning în cadrul competiţiei internaţionale World Summit Award. La începutul anului 2008 în cadrul târgului internaţional BETT din Marea Britanie, INTUITEXT a lansat TeachBee, portal de resurse educaţionale pentru profesorii de biologie, chimie, geografie şi fizică. TeachBee conţine sute de materiale didactice pentru gimnaziu şi liceu, adaptate la programa şcolară britanică. Resursele educaţionale cuprind jocuri interactive, anumaţii, experimente virtuale şi simulări 3D. Acestea sunt însoţite de un ghid al profesorului care oferă informaţii despre curriculă, obiective ale predării, sugestii de utilizare şi întrebări de verificare a cunoştinţelor dobândite. Toate materialele de pe TeachBee conţin un editor de texte cu ajutorul căruia profesorul poate adapta textul şi explicaţiile, la nivelul de cunoştinţe al elevilor. În 2003, INTUITEXT a lansat www.didactic.ro, portalul dedicat cadrelor didactice din România, care momentan reuneşte 450.000 de vizitatori lunar. În cei peste 8 ani, Didactic.ro a devenit cancelaria naţională, unde educatorii găsesc un adevărat tezaur de materiale educaţionale, discută pe forum, identifică probleme şi propun soluţii la actualul sistem de învăţământ. Tot în 2003, INTUITEXT a creat portalul concursurilor şi olimpiadelor şcolare din România (www.olimpiade.ro) unde elevii, cadrele didactice şi părinţii pot găsi informaţii complete legate de competiţiile şcolare şi pot face schimb de impresii despre organizare, subiecte şi programa concursurilor.