Despre PubOrder POS pentru baruri si restaurante

PubOrder este un POS scris in particular pentru proprietarii de baruri/puburi sau restaurante, si un 'Ospatar Personal' pentru clientii acestora care pot lansa comenzi rapide de pe telefoanle lor mobile, pot vedea/printa nota de plata in timp real, pot adauga muzica in 'coada' winamp-ului (optional dar gratuit).
Comenzile venite de la clienti sunt trimise direct la bar sau la bucatarie (dupa caz), iar ospatarul sau bucatarul sunt atentionati vizual si auditiv de acest fapt. Modulul de bucatarie poate alerta bucatarul daca exista produse al caror timp de preparare a depasit timpul agreat de manager. Rapoartele live arata deasemenea managerului in mod evidentiat daca exista produse in intarziere. Modulul de bucatarie arata in diferite moduri comenzile in lucru, si le organizeaza astfel incat bucatarul sa poata sa le onoreze cat mai eficient.
Un numar nelimitat de workstation-uri (PC), tablete sau imprimante pot fi folosite (si acest lucru este incurajat deoarece se castiga timp cu absenta autentificarii ospatarilor, acest lucru fiind facut automat dupa IP-ul talbetei alocat pentru fiecare ospatar in parte). Ospatarii se pot deasemenea autentifica cu parola sau scanand un cod QR cu orice webcam. 
POS-ul poate lansa diverse campanii promotionale, unele foarte haioase, cum ar fi de exemplu o 'ruleta' pe care clientii o pot invarti pentru a castiga shot-uri gratis, sau macar niste aplauze in boxele Pubului :) video aici 
POS-ul are integrat un addon 'Music Enqueuer' care lasa clientii pub-ului sa adauge muzica in 'coada' winampului. Acest Add-On este inclus gratuit in PubOrder POS dar poate fi achizitionat si separat la pretul de numai 89 lei ! De aici puteti downloada o versiune trial a programului 'Music Enqueuer' pentru a lasa clientii dvs sa controleze muzica din pub, bar sau restaurant de pe telefon
Pentru partea de client aplicatia nu necesita download (poate fi rulata din orice browser) nu necesita login, nici macar access internet si este ad-free. Oricum sunt incluse aplicatii pentru client (Ios si Android) disponibile atat pe Appstore cat si pe Google Play 

Spre deosebire de POS-urile competitiei, scopul nostru principal in proiectarea aplicatiei a fost acela de a mentine aplicatia sa fie EXTREM de simpla atat pentru proprietari si ospatari cat si pentru clientii barului.
Am reusit sa ne atingem scopul pentru ca firma noastra opereaza un Pub mare si aglomerat in Romania inca din 2004, si am scris codul pas cu pas in conformitate cu realitatile din activitatea unui bar/pub. Nimic din ce este nefolositor nu se regaseste in aplicatie. Rapoartele web (live) arata toate aspectele importante care pot asigura o buna intelegere si 'reglaj fin' a activitatii.

Pretul aplicatiei este de 1900 lei (plus TVA) fara nici o taxa lunara, indiferent de marimea barului. POS-ul poate fi usor si intuitiv setat pentru a fi folosit in barul dvs. (nu necesita cunostinte IT) din interfata de administrare (editare meniu, taxe, etc).

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server - Windows
Modalitate de licențiere
  • On premises
Sistem de operare
  • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
  • Prin aplicație dedicată pentru iOS
  • Prin aplicație dedicată pentru Android
Integrare cu alte sisteme
  • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
  • Curs
Suport tehnic
  • În intervalul orelor lucrătoare
Galerie

Solicită un demo pentru PubOrder POS pentru baruri si restaurante

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația PubOrder POS pentru baruri si restaurante completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!