Despre Platforma HR

Singura platforma de HR romaneasca care intergreaza un sistem unic de selectare a candidatilor prin multiple procese de potrivire a aptitudinilor si a conditiilor de angajare cu raspuns in mai putin de 0.04s.

Principalele beneficii ale platformei sunt:

  • Optimizarea procesului de selectie prin potrivirea aptitudinilor in functie de CV dar si in functie de informatiile furnizate de retelele business si sociale (ex: LinkedIn, Facebook, etc).
  • Eficienta in gestionarea proceselor de gamification
  • Recomandare si comisionare in functie de referinte
  • Indeplineste functii de publicitate
  • Evaluare angajati si nivel de recomandare
  • Management beneficii salariale si management pe responsabilitatile postului

Gata de cloud pentru agilitate, flexibilitate și scalabilitate


Creșteți unitatea de gestionare a aplicațiilor de la tactică la strategică și profitați de întregul potențial al peisajului de afaceri digital de astăzi. Echipa noastră de servicii de gestionare a aplicațiilor poate lua greutatea organizației, ajutându-vă să depășiți aceste provocări. Acest lucru vă va îmbunătăți performanța și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele comerciale.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Platforma HR

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Platforma HR completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!