Descrierea aplicației

Cu IFS Applications aveti un sistem ERP pentru Productie Complexa, gata dezvoltat, adaptat legislatie romanesti, ce va ofera flexibilitate si un model de lucru validat de firme de productie cu experienta internationala.

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete...

Citește tot arrow_forward

Cu IFS Applications aveti un sistem ERP pentru Productie Complexa, gata dezvoltat, adaptat legislatie romanesti, ce va ofera flexibilitate si un model de lucru validat de firme de productie cu experienta internationala.

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete pentru Productie Complexa. Cu IFS, practic nu trebuie sa dezvoltati prin programare un proiect “custom", ci doar sa setati sistemul ERP pentru Productie conform propriilor dvs cerinte. Din acest motiv, durata de implementare si riscurile sunt mult reduse.

IFS Applications este un sistem ERP pentru Productie deschis, proiectat pe o tehnologie orientata pe obiecte. Interfata IFS ofera facilitati multiple de navigare asemanatoare unui browser web cu care utilizatorii sunt deja obisnuiti.

Implementarea sistemului ERP pentru Productie - IFS Applications se baseaza pe o metodologie testata in mii de proiecte internationale si poate fi realizata in etape datorita posibilitatilor de extindere modulara a sistemului.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Principalele funcționalități
 • Administrare depozit
 • Magazin on-line
 • Management de proiect
 • Managementul achizițiilor
 • Managementul depozitelor
 • Managementul forței de vânzări
 • Managementul relației cu clienții
 • Managementul resurselor umane
 • Managementul stocurilor
 • Modul financiar contabilitate
 • Portal web
 • Sistem de BI

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Ascent ERP

Un ERP pentru afacerea ta Ascent ERP e soluția software care îmbunătățește performanța companiilor – indiferent de domeniu, mărime sau vechime. Cu o scară largă de aplicații și personalizarea fiecărui sistem implementat, Ascent ERP răspunde la nevoile tuturor utilizatorilor implicați și susține dezvoltarea pe termen lung. Acces ușor și utilizare simplă Acces....

Transart ERP: B-Org & Neomanager

Platforma Transart ERP include B-Org ERP si Neomanager - doua aplicatii robuste, stabile ce vizeaza intreg spectrul de companii romanesti, cu preturi adaptate in functie de nevoile si complexitatea afacerii. Cu toate ca din punct de vedere tehnic aplicatiile partajeaza acelasi nucleu functional ERP, din punct de vedere comercial ele adreseaza nevoi diferite. Astfel, neomanager vizeaza afaceri de o....

WinMENTOR

Pachetul de programe de gestiune este conceput pentru a respecta cerintele pietei actuale, oferind un acces prompt si simplu la toate resursele disponibile. WinMENTOR cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza si raportarea rapida a informatiilor Interconectivitatea modulelor WinMENTOR si conectivitatea aplicatiei cu periferice de gestiune (case de marcat, cititoare de coduri de bare....