Despre eShop B2B

Top 3 motive pentru a alege soluția de Porta B2B oferită de LASTING Software: 

 1. O SOLUȚIE COMPLETĂ

Portalul B2B oferită de LASTING Software este extrem de versatil din punct de vedere tehnic, fiind gândit pentru a funcționa cu sau fără conexiune la o soluție de tip ERP. Astfel, dacă organizația dvs. nu are o soluție ERP implementată, puteți folosi fără probleme Portalul B2B livrat de SPHINX IT, utilizând în mod eficient funcționalitățile acestuia. În cazul în care compania dvs. are un ERP implementat, soluția de Portal B2B este deja configurată în acest sens. Iar dacă organizația dvs. folosește SAP, Portalul B2B vine gata configurat pentru preluarea stocurilor, plasarea comenzilor și a informatiilor comerciale (rest de plata, limite de credit, discount-uri specifice fiecarui partener).

 1. DIVERSITATE MARE A PROCESELOR DE BUSINESS OFERITE DE PORTAL

Portalul B2B al LASTING Software este conceput pentru a acoperi o varietate mare de procese de business. Clientul care alege această soluție are acces rapid la fluxuri de lucru simple și intuitive pentru plasarea comenzilor, rezervarea de produse, generarea de cereri de cotare și realizarea de oferte de vânzare către clienții finali – totul direct din Portal.

 1. GATA PREGĂTIȚI PENTRU INTEGRARE CU FIRMELE DE CURIERAT

Portalul B2B oferit de LASTING Software este o coluție completă, gata concepută pentru a oferi integrări cu terți care vin în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Prin intermediul Portalului, aveți la dispoziție trasabilitatea AWB-urilor pentru firmele de curierat din România, ceea ce vă permite să urmăriți livrarea produselor către clienți în timp real.

Care sunt beneficiile unui astfel de portal?

DISPONIBILITATE 24 X 7, DE ORIUNDE

Clienții pot face achiziții oricând, nemafiind necesară prezența la birou a unui angajat care să preia comanda via telefon și / sau email. Practic, afacerea ta funcționează în regim 24 x 7 iar clienții pot face achiziții de pe orice fel de dispozitiv – PC, telefon sau tabletă. În plus, prin intermediul portalului ești mereu la curent cu nevoile clienților, care au acces oricând la informații de bază despre produsele tale.

BUSINESS-UL MERGE CHIAR ȘI ÎN VREME DE PANDEMIE

Portalul B2B funcționează indiferent dacă angajații lucrează de acasă sau de la birou. Dacă vânzarea directă (prin show room-uri, de exemplu) nu mai este posibilă, portalul îți permite să mulți business-ul online – ba chiar să poți avea astfel acces la un segment nou de clienți, care te vor putea găsi și pe acest canal atât de versatil

TRANSPARENȚĂ PENTRU CLIENȚI

În portal, clienții au acces în timp real la informații despre produse și disponibilitatea lor, pot comanda rapid indiferent de locație și pot urmări livrările în siguranță. În plus, puteți aloca fiecărui client nivelul de discount corespunzător. Atunci când informația este la  un click distanță, disponibilă în orice moment dar și când principalele flux-uri de business sunt posibile fără restricții atunci eficiența unui parteneriat crește.

FELXIBILITATE CRESCUTĂ

O soluție de tip portal B2B oferă suficientă flexibilitate pentru a scala business-ul în funcție de nevoi și de mediul extern. Dacă afacerea este în creștere, portalul va prelua din task-urile de vânzări și suport. Dacă este scadere în piață, atunci se poate executa cu mai puțin personal același volum business. În ambele cazuri, portalul permite ajustarea companiei la condițiile din piață în mod rapid și eficient.

EFICIENȚĂ & MOTIVARE PENTRU ANGAJAȚI

Pentru comenzi uzuale sau informații standard despre produse sau informații financiare, clienții pot consulta direct portalul. Angajații au astfel mai mult timp pentru a interveni în ariile unde este cu adevărat nevoie de cunoștințele lor: la realizarea de oferte speciale, pentru acordarea de suport în vânzări și pentru a da dovadă de proactivitate față de client. În plus, angajații nu mai fac munci repetitive, de suport standard ci sunt provocați spre activități care îi pun cu adevărat în valoare.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități pentru eCommerce
 • Modul de discounturi pe baza de cod
 • Integrare companii de curierat
 • Integrare sistem de afiliere
 • Versiuni multiple pentru fiecare produs
 • Statistici
 • Wishlist
 • Modul de promoții
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server - Windows
 • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Sistem de operare
 • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Instruire
 • Curs
 • Webinar
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Demo/trial
 • Demo în cadrul unei prezentări

Solicită un demo pentru eShop B2B

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația eShop B2B completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!