Cum poți folosi tool-ul Cold Leads App inclus în abonamentul tău Softlead?

14 Dec 2020

Ai o aplicație software în portofoliu și vrei să conturezi strategii noi de vânzări? Iată câteva idei despre cum poți să generezi lead-uri calificate.

Cum poți folosi tool-ul Cold Leads App inclus în abonamentul tău Softlead?

Pentru orice departament de marketing sau de vânzări, un lead calificat devine un subiect important de discuție și de orientare a eforturilor de captare și de convertire într-un client final. Unul dintre cele mai cunoscute metode de a identifica un lead calificat este acela de a examina traseul utilizatorului și de a-i defini interesele, obiceiurile de consum, preferințele și obiectivele.

Pentru companiile software care dețin un cont activ în cadrul Softlead, există un instrument denumit Cold Leads App, ce oferă acces la informații concrete despre numele entităților care le-au vizualizat profilul aplicației software din platformă.

Ce pot face, însă, vendorii cu aceste date?

Care este diferența dintre Cold Leads App și lead-urile generate prin platforma Softlead?

Dacă tool-ul Cold Leads App oferă doar informații cu privire la numele unei companii care vizualizat pagina soluției software, un lead transmis prin Softlead este o cerință calificată (validată) de achiziție și implementare software. Aceasta are un grad mult mai mare de conversie, oferind date de identificare complete ale end-userului care a solicitat un demo sau o ofertă de preț personalizată nevoii organizației pe care o reprezintă.

Cum poți să beneficiezi de Cold Leads App?

Cold Leads App este un beneficiu primit de toate companiile software care au activat unul dintre cele 3 abonamente: (Business, Business Pro sau Premium). Alege un abonament potrivit pentru tine și pentru compania ta!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!