Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

30 martie 2021

Cum poți să folosești Zoom direct din propiul website?

Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

La un an de când Zoom a devenit una dintre platformele de video call preferate la nivel global, compania anunță noi direcții și o viziune nouă a produsului, disponibilă companiilor.

Astfel, Zoom va permite achiziția și implementarea tehnologiei de videoconferință, pentru ca orice companie să poată beneficia de aceasta ca de un produs propriu, integrat cu alte soluții software. Astfel, Zoom intră într-o competiție directă cu Amazon, care oferă deja acest serviciu clienților săi.

Aplicabilitatea este una largă și permite digitalizarea unor noi industrii, linii de business: telemedicina, educația sau consultanța fiind doar două dintre acestea.

Pachetele de costuri se bazează pe un model de tip pay per minute. Conform primelor date apărute în presa de tehnologie, Zoom va oferi 10.000 de minute gratuite fiecărui cont de utilizator.

Predicțiile de creștere ale soluției de videoconferință Zoom pentru anul 2021 sunt de creștere cu 41% față de anul anterior.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward