Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

30 martie 2021

Cum poți să folosești Zoom direct din propiul website?

Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

La un an de când Zoom a devenit una dintre platformele de video call preferate la nivel global, compania anunță noi direcții și o viziune nouă a produsului, disponibilă companiilor.

Astfel, Zoom va permite achiziția și implementarea tehnologiei de videoconferință, pentru ca orice companie să poată beneficia de aceasta ca de un produs propriu, integrat cu alte soluții software. Astfel, Zoom intră într-o competiție directă cu Amazon, care oferă deja acest serviciu clienților săi.

Aplicabilitatea este una largă și permite digitalizarea unor noi industrii, linii de business: telemedicina, educația sau consultanța fiind doar două dintre acestea.

Pachetele de costuri se bazează pe un model de tip pay per minute. Conform primelor date apărute în presa de tehnologie, Zoom va oferi 10.000 de minute gratuite fiecărui cont de utilizator.

Predicțiile de creștere ale soluției de videoconferință Zoom pentru anul 2021 sunt de creștere cu 41% față de anul anterior.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward