Microsoft Teams a introdus funcționalitatea de transcriere a înregistrărilor video

31 martie 2021

Microsoft anunță oficial o nouă funcționalitate, bazată pe tehnologii de inteligență artificială - AI (Artificial Intelligence) –, prin care utilizatorii aplicației Microsoft Teams pot să beneficieze de un transcript al conferințelor video.

Microsoft Teams a introdus funcționalitatea de transcriere a înregistrărilor video

Aplicația identifică fiecare vorbitor, reușind să capteze dialoguri cu interlocutori multipli într-un format clar, ce va putea fi folosit într-un transcript disponibil în timpul și ulterior finalizării înregistrării video. Transcriptul este disponibil pentru fiecare participant la video conferință (poziționat pe bara din dreapta a ecranului aplicației) și este securizat printr-un link dedicat fiecărei adrese de e-mail participantă.

Transcriptul este livrat doar în limba engleză, iar beneficiul principal este dat de faptul că participanții se pot concentra exclusiv pe subiectele discutate și mai puțin pe a redacta ideile principale.

Funcționalitatea este disponibilă deja pentru conturile Microsoft enterprise, ce dețin licențe Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5, Microsoft 365 Business Standard și Microsoft 365 Business Premium SKUs.

 

Microsoft Teams a introdus funcționalitatea de transcriere a înregistrărilor video

Sursa: Microsoft

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward