Urgent Freight, cea mai performantă bursă digitală de transporturi, se lansează în România

15 iunie 2021

UrgentFreight.EU, cea mai performantă platformă de tipul unei burse de transporturi, se lansează pe piața din România, ca punct central de preluare, gestionare și livrare a comenzilor ce tranzitează sau constituie în România un punct de plecare sau venire. Astfel, UrgentFreight.EU facilitează procesele de transport, oferind siguranță, transparență și eficiență în comunicarea dintre clienții direcți, transportatori și casele de expediție.

Urgent Freight, cea mai performantă bursă digitală de transporturi, se lansează în România

În 2019, companiile din sectorul de transport și depozitare au înregistrat un rulaj de aproximativ 100 de miliarde de lei, fiind în creștere continua în ultimii ani. În România, industria de transporturi cuprinde peste 56.000 de companii, creșterea accelerate a domeniului fiind data de apetitul pentru consum, atât la nivel local, cât și la nivel european.

Povestea Urgent Freight a pornit de la construirea unei platforme care să ofere acces la servicii de transport securizat, rapid, eficient și la costuri mai mici decât cele existente pe piață. Elementele de inovație aduse au la bază câteva dintre cele mai importante nevoi ale transportatorilor și caselor de expediție: urmărirea traseelor parcurse de vehicule, acces la o aplicație mobilă dedicată șoferilor, ce indică statusul comenzilor și afișează traseul pe hartă, verificarea și validarea clienților prin sisteme de recenzii, sistem de gestionare facilă a șoferilor, vehiculelor și a documentelor de drum. Toate acestea sunt accesibile în mod integrat, printr-o singură platformă disponibilă online.

Urgent Freight este mai mult decât o platformă digitalizată, este experiența antreprenorului în transporturi, care a analizat de-a lungul anilor problemele și oportunitățile domeniului. Așa am dezvoltat o bursă de transporturi digitală, ce oferă servicii integrate transportatorilor și care facilitează întregul proces în mod transparent, eficient și automatizat pentru fiecare client implicat. Atât consumul, cât și industria transporturilor, vor înregistra reveniri și creșteri în perioada post pandemică, fapt ce va accelera digitalizarea și nevoia de astfel de platforme integrate, extrem de accesibile din perspectiva politicilor de preț și prietenoase din punctul de vedere al utilizării. În acest sens, viziunea noastră de a oferi real-time visibility și de a automatiza procesele de transporturi va avea capacitatea de a transforma percepția asupra industriei și va crește interesul clienților din întreaga Europa. Alexandru Mancaș, Director General Urgent Freight.eu.

La nivel global, peste 85 de milioane de colete sunt livrate în fiecare zi, fapt ce impune nevoia existenței unui flux de comandă, preluare a comenzilor, gestionare a livrărilor eficient, rapid și transparent.

În cazul transportatorilor, costurile pornesc de la 19.16 Euro/lună și oferă acces la un dispecer cu rol de monitorizare, la un consultant, modul de căutare a comenzilor, posibilitate de administrare a unui număr de maxim 5 vehicule, sistem de facturare integrat.

Pentru piața din România, platforma vizează înrolarea a 10.000 de companii de transport până la sfârșitul anului 2021, depășind un prag de 8.000 de comenzi/lună.

Pentru anul 2021, UrgentFreight.eu vizează și extinderea pe piața din Anglia, compania devenind, astfel, un jucător important în contextul burselor de transport ce oferă servicii integrate, complet digitalizate.

Aplicații software recomandate

Soluția completă pentru dispecerat digital de la Inteo.  

Citește tot arrow_forward

Soft online de management al transportului rutier, dedicat caselor de expeditii si transportatori. Emite si gestioneaza, contracte, comenzi, facturi, soferi, flota, tot ce ai nevoie in transport. Accesibil de pe desktop, tableta si mobil.Soft cas...

Citește tot arrow_forward

StellaBus este o soluție back-office pentru creșterea eficienței firmelor de turism și de transport care urmăresc să-și îmbunătățească permanent serviciile de transport prin gestionarea curselor, emiterea de bilete, facturare și rap...

Citește tot arrow_forward

Versiunea SmartCash RMS 2018 este cea mai puternica platforma SmartCash RMS de pana acum, una dintre prioritatile avute in vedere in dezvoltarea ei fiind cresterea stabilitatii si a capacitatii de procesare paralela, in special in cazul interconectar...

Citește tot arrow_forward

Control mare si promptitudine in gestionarea comenzilor unei casei de expeditii.

Citește tot arrow_forward

Sistemul informatic proiectat pentru controlul costurilor in activitatea de constructii si instalatii este o solutie IT completa si integrata care reduce considerabil eforturile tuturor departamentelor implicate oferind instrumente de analiza si cont...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 80% dintre activitățile de project management vor fi eliminate până în 2030

Previziunile Gartner cu privire la automatizarea activităților organizaționale aduce în prim plan o eficientizare cu până la 80% a celor ce vizează segmentul Project Management, ce va fi eliminat până în 2030, prin înlocuirea cu acțiuni de inteligență artificială.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum poate crește industria agricolă din România cu ajutorul aplicațiilor software potrivite?

Conform unui studiu realizat de KeysFin în 2020, referitor la spațiul românesc agricol, doar 59% dintre companii au înregistrat profit în anul 2019, iar acest procent este în scădere.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Românii vor putea plăti cu criptomoneda eGold la cei 30.000 de comercianți parteneri NETOPIA Payments

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, anunță extinderea parteneriatului cu Elrond, oferind posibilitatea românilor să facă plăți folosind eGold, criptomoneda blockchain-ului Elrond, la cei 30.000 de comercianți parteneri, începând de astăzi.

Citește articolul arrow_forward