TeamSystem si BITSoftware invită companiile din IT la Digital Tour 2019

17 Apr 2019

Ești distribuitor de software sau de hardware?

Ești integrator de sistem?

Ești companie de IT&C?

Schimbă-ți punctul de vedere și devino digital! TeamSystem împreună cu BITSoftware te invită la Digital Tour 2019.

TeamSystem si BITSoftware invită companiile din IT la Digital Tour 2019

TeamSystem, companie de software leader în Europa și BITSoftware selectează parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv în România.

Programul începe cu un tur de 4 evenimente ce vor avea loc în perioada 7 - 16 mai 2019. Conferințele vor avea loc pe tot parcursul dimineții la Camera de Comerț a fiecăruia dintre orașele de mai jos, cu scopul de a intra în contact cu potențiali parteneri din zonă.

TeamSystem este una dintre cele mai importante companii de software din Europa cu venituri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri de afaceri.

BITSoftware este una dintre primele companii de software din România, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, WMS și BI) și cu proiecte de succes în peste 70 de țări.

TeamSystem și BITSoftware lansează în România un program destinat dezvoltării unei rețele de parteneri care vor reprezenta grupul pe piață. Programul este adresat unui număr limitat și exclusiv de companii IT&C cu competențe demonstrate în implementarea soluțiilor software digitale și de management.

Partenerii selectați vor reprezenta TeamSystem si BITSoftware în regiunea geografică alocată și vor distribui soluțiile dezvoltate de aceștia. Programul TeamSystem Channel Network este orientat către companiile care doresc să trăiască o provocare importantă cu unul dintre cei mai mari actori europeni din sectorul IT&C, printr-un program exclusivist, cu locuri limitate.

Prin participarea la program, companiile de software, resellerii, integratorii de sistem sau distribuitorii de hardware și software vor avea următoarele avantaje:

Conferințele se vor axa pe transformarea digitală a afacerilor utilizând cele mai bune soluții software cum ar fi: semnătura digitală, integrarea clientului digital, ERP, software pentru sectoare specifice precum sectorul vinicol, retail ... etc. Participanții vor descoperi care sunt beneficiile parteneriatului și strategia companiilor.

Guest speaker este Dan Mocanu care practică Blue Ocean Strategy, antrenor profesionist al Federației Internaționale de Coaching și fondator al Aperio® Executive Coaching și TimePal®. Acesta a demarat un proces de creștere personală și profesională cu peste 80 de companii locale și multinaționale și sute de angajați executivi. Dan a predat fizica în unele colegii din SUA și a lucrat ca software engineer și team lead la Microsoft în Redmond, WA.

Evenimentele vă vor oferi oportunitatea de a vă întâlni cu TeamSystem, BITSoftware și cu alți lideri locali din sectorul IT pentru a descoperi o gamă largă de produse inovatoare, de ultimă generație, oferite de acestea.

Turul Digital va oferi ocazia de a discuta cu reprezentanții și specialiștii noștri pentru a le solicita mai multe informații și, mai ales, pentru a descoperi oferte unice.

Pentru program și înregistrare la evenimente, faceți click aici.

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluțiile ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și cu alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

La BITSoftware suntem pasionați de modul în care produsele noastre îmbunătățesc eficiența și procesele organizațiilor și permit oricui să lucreze într-un mediu digital în mod productiv pentru a îndeplini obiectivele companiei.

Cu produsele și serviciile pe care le oferim, construim o relație pe termen lung cu clienții noștri, bazată pe profesionalism și încredere reciprocă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul