Softlead Updated 27.02 - 05.03

27 februarie 2017

Pentru că apetitul pentru consumul de media TV este încă unul crescut, YouTube lansează oficial YouTube TV, un streaming pentru canale din cele mai cunoscute domenii, de la sport la știri/generaliste, regionale sau internaționale: ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN.

Softlead Updated 27.02 - 05.03

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai importante achiziții, lansări și noutăți ce vizează tehnologia și, în special, aplicațiile software, Softlead te invită să urmărești zona Softlead Updated.

Vineri, 3 martie - YouTube anunță lansarea propriului serviciu de streaming. Pentru că apetitul pentru consumul de media TV este încă unul crescut, YouTube lansează oficial YouTube TV, un streaming pentru canale din cele mai cunoscute domenii, de la sport la știri/generaliste, regionale sau internaționale: ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN. Abonamentul de bază este de 35 de dolari pe lună, dar pentru un cost suplimentar, pachetul de bază poate fi îmbunătățit cu acces la alte canale din cele peste 40 existente. Mai multe detalii aici.

Start-up.ro se relansează cu o nouă identitate vizuală, dar își păstrează aceeași filosofie: să găsească cele mai interesante companii tinere din mediul online și offline din România și să spună poveștile creatorilor săi.  Pe noul Start-up.ro, pe lângă designul nou (pentru a oferi o experiență și mai bună utilizatorilor), promovăm și mai mult ideea de comunitate, atât de importantă în mediul de business. Pe site-ul nou îți poți crea cont personal, astfel încât să-ți oferim, în timp, pe lângă conținutul de calitate și facilități pentru a participa la evenimentele din domeniu, conținut exclusiv și posibilitatea de a găsi răspunsul la întrebările tale.

Sursa foto: http://wersm.com

Joi, 2 martie

  • Aplicațiile de dating valorează peste 11 miliarde de lire în economia UK și sunt “responsabile” pentru 14% din totalul relațiilor actuale. În topul clasamentului se află, în mod evident, Tinder, având o cotă de utilizare de peste 55%, fiind urmată de Plenty of Fish (41%).
  • Compania americană Palo Alto Networks a anunțat oficial achizița companiei de securitate cibernetică LightCyber cu 105 milioane de dolari. LightCyber utilizează sisteme complexe de machine learning, cu rol în identificarea anomaliilor cibernetice. Mai multe detalii, aici.

Marți, 28 februarie

62% dintre achizițiile online vor fi efectuate prin intermediul device-urilor mobile. Mai multe detalii, aici.

Luni, 27 februarie: GoPro anunță deschiderea unui nou birou în România și lansează primele provocări de angajare pentru programatori. Sunt căutați în special ingineri software, inclusiv axați pe dezvoltarea platformelor web şi dedicate comerţului electronic. Pentru a vizualiza oferta completă de poziții deschise, accesați website-ul companiei. De asemenea, echipa GoPro Bucureşti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidaţii interesați, dar și pentru comunitatea locală interesată de tehnologie în datele de 8 si 9 martie în cadrul TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, sector 2, București. Evenimentul se va desfășura între orele 7:00 și 22:00.

„România este o piață ofertantă în zona de resurse umane și talente care au studiat la universităţi de prestigiu, precum o zona atrăgătoare pentru cele mai cunoscute companii de tehnologie la nivel mondial. Avem ocazia să impulsionăm aceste talente şi să ne concentrăm furnizorii externi de servicii IT şi software într-o echipă la nivel central, care să fie extrem de eficientă”, spune  CJ Prober, director Operaţiuni în cadrul GoPro.

sursa foto: GoPro Facebook Page

În fiecare săptămână, de luni până duminică, va exista un articol actualizat permanent, pe care îl poți accesa pentru a fi mereu informat.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward