Softlead Updated 27.02 - 05.03

27 Feb 2017

Pentru că apetitul pentru consumul de media TV este încă unul crescut, YouTube lansează oficial YouTube TV, un streaming pentru canale din cele mai cunoscute domenii, de la sport la știri/generaliste, regionale sau internaționale: ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN.

Softlead Updated 27.02 - 05.03

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai importante achiziții, lansări și noutăți ce vizează tehnologia și, în special, aplicațiile software, Softlead te invită să urmărești zona Softlead Updated.

Vineri, 3 martie - YouTube anunță lansarea propriului serviciu de streaming. Pentru că apetitul pentru consumul de media TV este încă unul crescut, YouTube lansează oficial YouTube TV, un streaming pentru canale din cele mai cunoscute domenii, de la sport la știri/generaliste, regionale sau internaționale: ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN. Abonamentul de bază este de 35 de dolari pe lună, dar pentru un cost suplimentar, pachetul de bază poate fi îmbunătățit cu acces la alte canale din cele peste 40 existente. Mai multe detalii aici.

Start-up.ro se relansează cu o nouă identitate vizuală, dar își păstrează aceeași filosofie: să găsească cele mai interesante companii tinere din mediul online și offline din România și să spună poveștile creatorilor săi.  Pe noul Start-up.ro, pe lângă designul nou (pentru a oferi o experiență și mai bună utilizatorilor), promovăm și mai mult ideea de comunitate, atât de importantă în mediul de business. Pe site-ul nou îți poți crea cont personal, astfel încât să-ți oferim, în timp, pe lângă conținutul de calitate și facilități pentru a participa la evenimentele din domeniu, conținut exclusiv și posibilitatea de a găsi răspunsul la întrebările tale.

Sursa foto: http://wersm.com

Joi, 2 martie

Marți, 28 februarie

62% dintre achizițiile online vor fi efectuate prin intermediul device-urilor mobile. Mai multe detalii, aici.

Luni, 27 februarie: GoPro anunță deschiderea unui nou birou în România și lansează primele provocări de angajare pentru programatori. Sunt căutați în special ingineri software, inclusiv axați pe dezvoltarea platformelor web şi dedicate comerţului electronic. Pentru a vizualiza oferta completă de poziții deschise, accesați website-ul companiei. De asemenea, echipa GoPro Bucureşti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidaţii interesați, dar și pentru comunitatea locală interesată de tehnologie în datele de 8 si 9 martie în cadrul TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, sector 2, București. Evenimentul se va desfășura între orele 7:00 și 22:00.

„România este o piață ofertantă în zona de resurse umane și talente care au studiat la universităţi de prestigiu, precum o zona atrăgătoare pentru cele mai cunoscute companii de tehnologie la nivel mondial. Avem ocazia să impulsionăm aceste talente şi să ne concentrăm furnizorii externi de servicii IT şi software într-o echipă la nivel central, care să fie extrem de eficientă”, spune  CJ Prober, director Operaţiuni în cadrul GoPro.

sursa foto: GoPro Facebook Page

În fiecare săptămână, de luni până duminică, va exista un articol actualizat permanent, pe care îl poți accesa pentru a fi mereu informat.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul